Orden

Det er dejligt med orden!

Kender du det, at det flyder i skuffen eller at tøjet ligger i bunker og du ikke kan finde det du skal bruge. Det kan gå, fordi at det nogle gange bare må være sådan, hvis der ikke er timer nok i døgnet til at holde orden eller overskuddet til det, men det er bare så meget mere dejligt, når der er styr på tingene. I hvert fald på de steder du bruger hele siden.

Her under orden finder du alle de ting vi har i vores webshop, der gør det lidt nemmere at holde orden. De finder med god grund kasserne fra Ay-kasa, fordi de gør livet så meget lettere. Og så kan de foldes sammen, så når de ikke indeholder de ting du gerne vil holde orden på, så fylder de så godt som ingenting.

Få styr på huset inden din babys ankomst

Det kan være en rigtig god ting i graviditeten, hvis du har det sådan nogenlunde, at få styr på skabe og skuffer inden din babys ankomst. Selvom man har bestemt at forsøge at begrænse sig, så sniger der sig meget let en masse nye ting ind af døren. Det er derfor en stor fordel i graviditeten at få smidt ud og kørt væk – og få orden og styr på det du skal beholde.

De fleste kommer, når baby først er ankommet til verden, til at sætte stor pris på den orden de har fået skabet i lejligheden eller i huset inden. Sandheden er nemlig den at tiden har det med at flyve afsted, når din baby først er kommet til verden – og ikke på en måde hvor du får en masse for hånden af praktiske opgaver. Din tid vil komme til at gå med at få din baby i trivsel og værne om og med at stimulere til din babys udvikling.

God fornøjelse med af får styr på det sidste.

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet.

Viser 1–16 af 28 resultater