Indretning

Redebygning – en graviditets disciplin

Man ved man er gravid, når man begynder at bygge rede? Det er i hvert fald helt naturligt at man føler trang til at få styr på huset og på de ting, der er brug for til babys ankomst. Det kan være at der skal købes ind (og her er du selvfølgelig velkommen i vores webshop og butik), men det kan også sagtens bare være, at du skal have fundet de ting du har gemt væk fra den først frem og have vasket, eller det du måske har arvet fra en fætter eller kusine til din kommende baby.

I gamle dage – siges det – trak man bare en skuffe ud i kommoden og tømte den, så var man klar til en baby mere. Der skal nok lidt mere til i dag, men sandheden er, at en helt lille baby i virkeligheden ikke har brug for så meget helt i starten. Det primære er at det med amningen eller maden fungerer – hvilket faktisk er livsvigtigt, og hvorfor vi som minimum anbefaler dig at købe vores ammebog – Amning med ESA-metoden.  Din baby skal selvfølgelig også have tøj på kroppen, nogle bleer mv.

Indretning af børneværelset – og baby-krogen

Til dig der vil give den lidt mere gas – ud over at have styr på amningen, så er der masser at kaste sig over. Markedet for babyting vokser hurtigt. Her hos os finder du dog ikke “en af hver” men kun nøje udvalgte vare. Under kategorien indretning finder du lamper og lys, orden på børneværelset og ved puslepladsen og uroer, der både er stimulerende og skaber hygge.

God fornøjelse med redebygning og indretning

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet

Viser 1–16 af 51 resultater