hjælp til smerte

Viser alle 3 resultater

Mor, hjælp – det gør så ondt!

Jeg får nogle gange hovedpine. Ikke invaliderende migræne, som tvinger mig i sengen i flere dage. Bare en rigtig ubehagelig hovedpine, som overskygger alt, hvad jeg laver.

Jeg passer min hverdag på samme måde, som når jeg ikke har hovedpine. Jeg tager på arbejde, passer mine børn, handler ind og tager endda til forældremøde. Men den er der hele tiden – hovedpinen – og gør mig træt, pirrelig og MEGET kortluntet.

Min livskvalitet er i den grad forringet, og jeg fortsætter kun mine hverdags gøremål fordi jeg ved, at det ikke hjælper at gå i seng. Og fordi jeg ved, at det går over om 2 – 3 døgn.

På Det Private Barselshotel og Babyinstituttet møder vi af og til børn, som har ondt på samme måde. De er ikke syge i klassisk forstand, men de er heller ikke glade og nysgerrige, som babyer ellers er. De har ikke ret meget overskud, og virker tit pylrede og pjevsede. Rigtig mange af de her børn sover dårligt.

Babyernes smerter er af forskellig type og karakter. Og i modsætning til mig, ved de her børn ikke, hvornår deres smerter slutter. De stakkels børn er landet i en krop, der af den ene eller anden grund gør ondt, og de ved ikke, hvorfor den gør ondt, eller hvad de kan gøre for at få smerten til at gå væk.

Hvis du har en fornemmelse af, at din baby har smerter, skylder du din baby at handle på fornemmelsen. Din baby kan ikke gøre det selv – du bliver nødt til at hjælpe. Med et Ny start ophold eller en babykonsultation, hjælper vi gerne med at finde frem til og lindre din babys smerte.

På Det Private Barselshotel og Baby Instituttet bruger vi forskellige redskaber til at lindre børnenes smerter. Vi har samlet nogle af dem her. Vi håber de kommer til at hjælpe dig lige så godt, som de har hjulpet os.