Fødetid

Fødetid – er du klar til fødslen?

Hvornår er det fødetid? Det ved man ikke præcist, men du kan sådan cirka regne med, at det bliver omkring din termin. Så er det bare om at være klar!

Hvis du gerne vil vide meget mere om fødsler, bør du finde vej til vores vidensunivers om fødsler, hvor du kan læse artikler om alle de forskellige ting, du kan møde og opleve under en fødsel. Her er artikler om fødestuen, veer, fødslens faser; den begyndende fødsel, den aktive fødsel, pressefasen, fødsel af moderkagen, timerne efter fødslen og meget, meget mere.

Forberedelse til fødslen – fødselsforberedelse

Man kan forberede sig på forskellige måder til fødslen. Det at deltage i fødselsforberedelse er en rigtig god ting. Det kan være den type, der er på hospitalet, hvor man på store hold får styr på diverse praktiske forhold omkring fødslen. Vi synes dog, at fødslen fortjener mere opmærksomhed end det. Det kan du gøre ved at supplere med undervisning i privat regi. Vores fødselsforberedelse går under navnet “Fødsel i Kontrol”. Det går ud på, at du får en metode til smertekontrol, muskelkontrol og tankekontrol under fødslen.

Udstyr til fødetiden

Du vil primært have brug for at vide noget om fødslen, men du kan også købe nogle forskellige ting, der kan hjælpe dig, når du skal føde. Det er dem du finder i kategorien her. Du kan finde ting, som du kan få brug for eller overveje, om du får brug for under udstyr til selve fødslen og udstyr til den første tid efter fødslen, herunder fødepakker med mor-bind, skylleflaske og andet.

God fornøjelse med at se dig omkring

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet

Viser 1–16 af 45 resultater