fbpx

Flasketid

Viser alle 52 resultater

Flaskebaby – sutteflasker og udstyr til dig der giver flaske

Er din baby flaskebaby, så har du brug for en masse gear, og det kan du finde her!

Det kan have sine fordele at give sutteflaske, men der er også meget praktisk arbejde forbundet med det. Herunder rengøring af flasker og udstyr – faktisk så meget rengøring og sterilisering, at man sammenlagt bruger uger på det, inden man har set sig om.

På Det Private Barselshotel og Baby Instituttet ved vi, hvad du står med af praktisk arbejde, når du har et flaskebarn, fordi vi ofte selv skrubber, vasker, koger og skolder pumpeudstyr, flasker mv. Og derfor ved vi også, hvordan rengørings- og skoldningspresset kan lettes væsentligt ved at købe en ordentlig bunke udstyr, så det hele kan samles til en eller to omgange om dagen istedet for efter hver eneste madsituation. Gør du det, skal du bare have en stor balje at ligge tingene i blød i, indtil du tager det hele i en omgang.

Det er helt utroligt som markedet bugner af ting og tilbehør til dig, der har et flaskebarn, og langt fra alle er så nyttige, som de lover. De unyttige ting kan du IKKE finde her. Her kan du kun finde ting, som du får brugt – og som rent faktisk gør livet letter som forældre til en flaskebaby.

God fornøjelse med at tjekke de forskellige ting ud.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet