Rengøring & sterilisering

Rengøring og sterilisation af flaskeudstyr er ikke nogen lille ting!

Når man har en flaskebaby, har man også hver dag en masse udstyr, der skal have den helt store rengøringstur – ja måske endda flere gange om dagen. Ordentlig rengøring og sterilisering af flaskeudstyr er vigtigt, fordi sur mælk er ulækkert og samler bakterier. Desuden er det vigtigt, fordi din baby er den, der først vil blive alvorlig syg, hvis vores drikkevand pludselig skulle blive forurenet af eksempelvis e-coli (numsebakterier). Og din lille baby vil også være i størst risiko for ikke at kunne komme sig igen. Så derfor både vasker og steriliserer vi babyudstyr i Danmark, selvom vores vand i vandhanen faktisk er rent nok til, at det ikke er nødvendigt.

Du kan her, under kategorien, finde ting til rengøring og sterilisation af udstyr, der gør det hele noget lettere. For det er ikke bare vigtigt, men også krævende hele tiden at skulle koge og skolde. Det ved vi alt om på Baby Instituttet, for vi står med det hver eneste dag.

Så der er meget at hente ved at købe sig til lidt “hjælp” via produkter og udstyr, der er udviklet til at mindske den tid, du bruger på noget så trivielt (men dog umådeligt vigtigt) som at vaske og sterilisere udstyr. Det er den slags udstyr, du kan finde her, så se dig omkring.

God fornøjelse

Ditte Bach jordemoder og direktør Baby Instituttet

Viser alle 7 resultater