Sterilisering

Viser et enkelt resultat

 • Steriliseringsposer, Quick Clean til mikrobølgeovnen fra Medela Steriliseringsposer, Quick Clean til mikrobølgeovnen fra Medela
  Steriliseringsposer, Quick Clean til mikrobølgeovnen fra Medela

  Steriliseringsposer, Quick Clean til mikrobølgeovnen fra Medela

  140,00 DKK

  Quick-clean poser fra Medela er steriliserings- eller desinfektions-poser, der bruges i mikroovnen til rengøring af pumpeudstyr og sutteflasker. De er skabt til dig, der har flasker og måske også pumpeudstyr, der skal vaskes, skoldes og koges. Hver pose kan bruges op til 20 gange. På bagsiden af posen er der plads til at krydse af, så du kan holde regnskab med, hvor mange gange du har brugt posen. Der er 5 poser i hver pakke – og altså til 100 gange sterilisering..

  På lager

  Varenummer (SKU): 7612367018036 Varekategorier: , , ,

Rengøring og sterilisation af flaskeudstyr er ikke nogen lille ting!

Når man har en flaskebaby, så har man også hver dag en masse udstyr, der skal have den helt store tur – og måske også flere gange om dagen. Det er vigtigt, fordi sur mælk er ulækkert. Desuden er det vigtigt, fordi babyer er dem, der først vil blive alvorligt syge, hvis vores drikkevand pludselig skulle blive forurenet af eksempelvis e-coli (numsebakterier). Og en lille baby vil også være i størst risiko for ikke at kunne komme sig igen. Så derfor både vasker og steriliserer man babyudstyr, selvom vores vand i vandhanen faktisk er rent nok til, at det ikke (burde være) er nødvendigt.

Du kan her, under kategorien, finde ting til rengøring og sterilisation af udstyr, der gør det hele noget lettere. For det er ikke bare vigtigt, men også krævende hele tiden at skulle koge og skolde. Det ved vi alt om, fordi vi står med det hver dag.

Så der er meget at hente ved at købe sig til lidt “hjælp” via produkter og udstyr, der er udviklet til at mindske den tid, du bruger på noget så trivielt (men dog umådeligt vigtigt) som at vaske og sterilisere udstyr. Det er den slags udstyr, du kan finde her, så se dig omkring.

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet og Det Private Barselshotel.