Ammevenlig flaske

Viser alle 5 resultater

Ammevenlig sutteflaske, der forstyrrer teknikken ved brystet mindst muligt

Lige nu er der kun en enkelt rigtig ammevenlig sutteflaske på markedet, Calma-sutteflasken fra det Schweizske firma Medela. Medela har siden 1961, hvor det blev grundlagt, med stort engagement haft som mål at støtte mødre i at give brystmælk. Det har de gjort ved blandt andet at udvikle produkter, der hjælper amningen på vej.

Calma sutteflasken er en af deres trofæer. De skriver selv om Calmafalsken: “Calma er en innovativ flaskesut, som er udviklet til børn, der ammes. Den forstyrrer ikke amningen og lader dit barn drikke på den måde, barnet har lært det ved brystet, hvilket gør det let at skifte fra bryst til Calma og tilbage igen.” http://www.medela.dk

Calma er anderledes end andre sutteflasker på den måde, at der ikke kommer mælk i suttehovedet, når du vender flasken med bunden i vejret. Din baby vil derfor kun kunne få mælken ud ved at suge den ud, og det kræver den samme (eller næsten den samme) teknik som for at få mælken ud af brystet. Så står du og skal give din ammebaby en flaske, så er det Calma flasken, du skal have fat i.

Er du gravid, og vil du gerne amme, så er det en god idé at købe bare en enkelt Calma flaske. Så har du den, hvis du får brug for den. Det kunne være, hvis din baby får brug for ekstra mælk i starten af amningen, eller hvis din baby får brug for ekstra væske (ud over amningen). Det kunne være ved feber. Altså til “just in case”, den kan nemlig ikke lige fremskaffes i en fart, da den ikke kan købes i almindelige butikker (ej heller almindelige baby butikker).

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet og Det Private Barselshotel