Baby Instituttets bøger

Hip Hurra, Baby Instituttets egne bøger

Her i webshoppen under katagorien Baby Instituttets bøger finder du de bøger, Baby Instituttet har udgivet – og som vi er meget stolte af. Mest fordi de skaber en masse glæde og hjælper familier.

Baby Instituttets Gravid dag for dag – bog

Du finder vores Gravid dag for dag, hvor du hele graviditeten igennem dag for dag får serveret spændende og brugbar viden om dit barns udvikling inde i livmoderen og om graviditeten.

Absolut Nice to have gennem graviditeten.

Baby Instituttets Ammebog

Her finder du vores Ammebog; Amning med ESA-metoden, der er en hands on bog om, hvordan du gør i praksis, når du sidder med din baby i armene og skal have din amning og dine bryster til at fungere. Bogen er skrevet af mig selv og repræsentere den viden Charlotte Rigmor Utzon og jeg selv og de andre jordemødre på Baby Instiuttet har om at komme godt fra start med amningen.

Et absolut Need to have for dig, der gerne vil amme.

Baby Instituttets bog om refluks hos baby

Foruden vores Refluksbog; Refluks hjælp din baby, der også har den praktiske tilgang om hvad du kan gøre, hvis din baby har refluks eller hvad du kan gøre, hvis du mistænker at din baby har refluks.

Need to have for dig der har en baby med refluks, så du har nemmeste mulig adgang til den viden, du har brug for i den situation i lige nu befinder jer i.

God fornøjelse

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet

Viser alle 7 resultater