Bøger

Viser alle 4 resultater

Bøger skaber hygge og vitaminer til hjernen!

Vi bliver mere og mere van til at det hele skal gå stærkt, at vi får serveret tingene på et lettet mundrette mundfulde for øjet. Men der er nu ikke noget som at sætte sig med en god bog om noget der virkelig interessere en. Bare lade sig synke ned i sofaen og hygge sig med at læse sig til sjove, gode og måske også brugbare ting.

Her i webshoppen under katagorien bøger finder du de bøger Baby Instituttet har udgivet. Du finder vores Gravid dag for dag, hvor du hele graviditeten igennem dag for dag får serveret spændende og brugbar viden om dit barns udvikling inde i livmoderen og om graviditeten. Absolut Nice to have gennem graviditeten.

Her finder vores Ammebog; Amning med ESA-metoden, der er en hands on bog om hvordan du gør i praksis, når du sidder med din baby i armene og skal have din amning og dine bryster til at fungere. Bogen er skrevet af mig selv og repræsentere den viden Charlotte Rigmor Utzon og jeg selv og de andre jordemødre på Baby Instiuttet har om at komme godt fra start med amningen. Et absolut Need to have for dig der gerne vil amme.

Foruden vores Refluksbog; Refluks hjælp din baby, der også har den praktiske tilgange om hvad du kan gøre, hvis din baby har refluks eller hvad du kan gøre hvis du mistænker at din baby har refluks. Need to have for dig der har en baby med refulks, så du har nemmeste mulig adgang til den viden du har brug for i den situation i lige nu befinder jer i.

Bøger er også en gave til din baby – og din babys hjerne

Bøger til din baby og senere til dit barn et en gave at give sit barn med sig. Det giver ro på kroppen, der er gennem rivende motorisk udvikling at sidde på skødet af en man holder af og høre en god bog. Bøger giver gode oplevelser ud over at stimulere sproget tilblivelse og hjernes udvikling.

Bøger er også ofte en af de ting et barn kan høre igen og igen, uden at blive træt af det. Det er derfor ofte den største fornøjelse at eje sine bøger selv (så er man også sikker på at ikke andre har snasket i ens babys bøger).

God fornøjelse med at finde en god bog, det skulle ikke blive svært.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.