Badedyr & sjov

Viser et enkelt resultat

 • Bamse, hvid fra Oopsy
  Bamse, hvid fra Oopsy

  Bamse, hvid fra Oopsy

  99,95 DKK

  Bidebamse, legebamse eller badebamse. Bamsen vejer ikke alverden, det gør den let at gribe om, men gør også at barnet kan holde fat om den i længere tid. Hvorfor den er god til det helt lille barn. Den er beregnet til bidebamse, og gummiet er blødt både at bide i og have i munden for en baby. Bamsen her ikke nogen luftventil, hvilket gør, at den også egner sig rigtigt godt til at lege med også i badekarret, når din baby bliver større. Bamsen er i 100 % naturgummi og fri for BPA, PVC og Ftalater. Den er håndmalet med plantebaserede naturlige farver.

  På lager

  Varenummer (SKU): 5713483102370 Varekategorier: , , ,

Badedyr og andet sjov til underholdning i badekarret

Måske vil din baby i starten bare ligge helt stille i badet og nyde den  stemning han eller hun kan huske tilbage fra dengang i livmoderen? Inden der er gået særligt længe, finder de fleste babyer imidlertid ud af, hvor meget sjov, man kan have i vandet. I starten alene med at plaske i vandet, men efter nogen tid med det, kan der med det rigtige legetøj være gemt mange gode timers underholdning i badekarret. Til disse stjernestunder er det skønt at have badedyr og anden underholdning i badekarret.

Det er badedyr og andet sjov, som du finder her i kategorien. Vi er glade for vand på Baby Instituttet. Det er fascinerende, men også utroligt beroligende for nervesystemet og ikke mindst underholdende og stimulerende for sanserne.

Badedyr og underholdning i badekarret er Need to have

Vi synes ikke, man kan have en baby unden at have badedyr og sjov med i badekarret. Her kan alt legetøj bruges, der ikke tager vandt ind og kan gøres rent bagefter. Det gælder uanset om din baby leger udenfor i haven i et kar  eller sidder i busenichen i et badekar eller I har badekar i familien.

Der er masser af god underholdning ved vand og det kan forstærkes med badedyr og legetøj i vandet.

Godt fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.