hjælp til søvn

Viser alle 4 resultater

Nogle gange skal der bare mere til for at få tingene til at lykkes…

Inden jeg blev mor, troede jeg, at babyer faldt i søvn, når de var trætte, og sov indtil de var udhvilede.

Så blev jeg mor til et barn, der om dagen sov 20 minutter af gangen, hvorefter hun vågnede op med et stort smil og virkede glad og veludhvilet……. Det holdt dog kun omkring en halv time, før hun blev pylret og pjevset og hverken havde overskud til at lege eller spise. Den næste time var hun på arm, og var svær at stille tilfreds. Jeg ventede bare på, at tiden skulle gå, så hun efter halvanden time kunne puttes til en ny – 20 minutters – lur (det var før jeg vidste bedre).

Mit andet barn barn sov egentlig bedre, men var meget svær at putte – han havde svært ved at give sig hen til søvnen. Med de to erfaringer i baggagen gik det op for mig, at børn ikke har en medfødt evne til at falde i søvn og blive i søvnen. At falde i søvn og blive i søvnen var noget de skulle lære.

I mit arbejde på Det Private Barselshotel og Babyinstituttet møder jeg mange familier, som har de samme udfordringer, som jeg stod i med mine børn. Fordi vi ved hvor vigtig søvn er for babyer, så har vi på Det Private Barselshotel og Babyinstituttet igennem de sidste 7 år udviklet metoder til at lære babyer at sove – og de virker.

Her under kategorien “hjælp til søvn” har vi samlet nogle af de produkter, vi har erfaring med generelt kan hjælpe babyer til sove bedre og/eller sover længere. Ønsker du at vide helt konkret, hvordan du hjælper lige netop din baby til mere søvn, så kan du også læse om vores “Lær din baby at sove” kursus.

God fornøjelse med at lade dig inspirere.

Jordemoder Lotte Drechsler, Det Private Barselshotel og Baby Instituttet.