fbpx

Pumpning

Viser alle 35 resultater

Udpumpning af modermælk i din ammeperiode

Når man ønsker er amme, er der ikke ret mange ting, man har brug for andet end en god ammepude. Men en af de ting, man også let kan få brug for er en brystpumpe. Når du ammer, kan det være virkelig rart at kunne pumpe brystmælk ud. Under kategorien her, kan du finde de brystpumper, vi har udvalgt til salg i Baby Instituttets Shop. Det er Medelas brystpumper, vi bruger og sælger på Det Private Barselshotel og Baby Instituttet, fordi det er dem, vi har den bedste erfaring med.

En brystpumpe vil gøre det muligt at tage brystmælk ud af brystet, så det kan gives til din baby på anden vis. Det kan være i situationer, hvor du ikke selv har mulighed for at kunne amme. Eller hvis du har brug for den frihed, det giver, at en anden kan overtage et måltid. Det kan være engang imellem om natten, for at få noget sammenhængende søvn. Eller hvis du pludselig står og skal (uplanlagt) afsted til lægen eller tandlægen, og du ikke kan have din baby med.

Du kan her læse om og se den ammepude vi bruger på Det Private Barselshotel

En brystpumpe er NICE TO HAVE – også til en helt almindelig amning

Det er en rigtig god ting at have en brystpumpe, hvis du ammer. Der er nemlig en meget lang periode, hvor din baby i alle døgnets 24 timer har brug for at komme til brystet omkring hver 3. time – og dermed er fuldstændig afhængig af dig. Du ved aldrig, hvad der kommer; det kan være du får en slem gang omgangssyge eller ligende. Det er derfor rart at vide, at du har mælk i fryseren i reserve, så kan det aldrig gå helt galt. Den sikkerhed kan du købe dig til med en brystpumpe.

En brystpumpe bruges også til andet end sikkerhed (og lidt ekstra søvn i ny og næ). En brystpumpe kan eksempelvis bruges til at holde mælkeproduktionen ved lige. Eller til at øge mælkeproduktionen, hvis du får problemer med at producere mælk nok. Også hvis du producerer rigtig meget mælk, vil du kunne bruge din brystpumpe til at komme af med mælkeknuder, der ikke tømmer sig efter amningen. Du kan bruge en brystpumpe til at fikse en brystbetændelse (eller tage den i opløbet). Det kræver dog, at den brystpumpe du har købt, kan klare det behov også.

Herunder kan du se de brystpumper, vi har udvalgt til salg i Baby Instituttets Shop. De findes i alle prisklasser og styrker, så brug lidt tid på at finde den, der dækker dit behov bedst.

Du kan også finde pumpeudstyr, som Medelas pumpe BH, Medelas brysttragte personal-fit, så du kan få den størrelse tragt, der passer til din brystvorte og køletaske til opbevaring af brystmælk, når du er på farten.

God fornøjelse med at finde den rette pumpe

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet