Ammepude

Viser alle 6 resultater

Ammepude – der er ikke noget mere vigtigt end en god ammepude!

Det allervigtigste, for at få succes med sin amning, er at vide, hvad det er, man laver. Altså at kunne lægge sin baby korrekt til brystet med en teknik, der giver godt med mælk (uden at din baby udtrættes ved brystet), og der ikke gør skade på brystvorten eller gør ondt.

Du kan se og læse om vores online-ammekursus her =>

Dernæst er det vigtigste, at du har en rigtig god ammepude. Faktisk er der ikke noget mere dumt sted at spare end netop på ammepuden. Det er nemlig vigtigt, at din baby bliver oppe ved brystvorten, hvor du starter ud med at lægge din baby (ikke 😉 ). Der skal nemlig ikke ret meget forandring til, for at din baby kommer til at lave et træk i brystet. Bare det at din baby synker lidt ned i ammepuden under amningen, vil kunne gøre skade på brystvorten.

En god ammepude er NEED TO HAVE

En god ammepude, synes vi, er absolut NEED TO HAVE, da den kan gøre en verden til forskel for din amning. En god ammepude kan sagtens være afgørende for, hvor godt du lykkes med at undgå at få sår på brystvorterne og smerte i starten af din amning, hvor din baby, din babys hoved og mund er lillebitte, og det hele skal i gang.

I de første mange år vi havde Det Private Barselshotel, havde vi ikke nogle ammepuder, fordi vi syntes, at de der fandtes på markedet alligevel var så dårlige, at vi lige så godt kunne undvære. Du ved, den klassiske boomerangformede ammepude (der i øvrigt findes i alle mulige afskygninger). Det duer ikke med dårlig støtte, eller når baby ligger og synker ned i ammepuden. Vi brugte bare almindelige puder, indtil vi blev introduceret for Doomoos store ammepude. Siden har vi ikke brugt andet. Den har vores varmeste anbefalinger – og kan selvfølgelig købes her i Baby Instituttets Shop.

Hen ad vejen er der kommet enkelte andre ammepuder til, som også har det, der skal til. Tænk på, hvor mange timer du kommer til at sidde og amme, når du ser prisen og måske overvejer at spare de penge. Spar pengene et andet sted, men ikke på din ammepude, for det kommer du til at fortryde!

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet og Det Private Barselshotel