Ammebh

Amme BH – derfor skal du købe dig nogle gode amme BH´er!

En amme BH ligner en almindelig BH. Der er dog den forskel, at der hvor skulderstroppen starter, er der på de fleste amme BH´er en lille låsemekanisme. Låsemekanismen gør, at du kan beholde BH’en på, når du ammer. Du kan derfor “nøjes” med at åbne op for det bryst, som din baby skal have mælk fra. Imens kan det andet bryst holdes gemt af vejen / holdes varmt / have støtte / have ammeindlæg på. De fleste låsemekanismer er nemme at have med at gøre, og kan åbnes med en hånd (er et must). På den måde kan du styre din baby med den anden hånd, mens brystet findes frem.

Amme BH – en god støttende BH er NEED TO HAVE

De fleste ammende vil nok mene, at amme BH´er er NEED TO HAVE. For os er der ingen tvivl om, at en god støttende BH er absolut NEED TO HAVE! 

Du har brug for en BH uden bøjler. En BH der ikke sidder for løst, men omvendt heller ikke strammer, da det kan reducere mælkeproduktionen. Alt det er der taget højde for i en god passende ammeBH. Det vil selvfølgelig også kunne findes i en god almindelig BH. Men hvis du alligevel er ude at spendere, hvorfor så ikke gøre mor-livet lettere og give dig selv (og dine bryster) nogle gode ammeBH´er. Det er jo temmelig mange gange om dagen, du kommer til at skulle finde de mælkeproducerende atributter frem i din ammeperiode.

Jeg har ammet mine baby´er, før amme BH´en blev opfundet. Men der er ingen tvivl om, at skulle der komme en baby – og en amning mere til mig (hvilket nu nok er for sent), så stod den kun på amme BH’er! Så ville alle mine almindelig BH´er få sig en velfortjent laaang pause.

De amme BH´er der sælges her på Baby Instituttets Shop opfylder vores krav til en god BH / amme BH. Du kan sikkert finde andre amme BH´er (andre steder), der kan det samme. Dem, du kan finde her, kan vi stå inde for.

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Viser alle 15 resultater