Amning

Amning – udstyr, der kan støtte og hjælpe amningen på vej

De fleste ønsker at amme – gælder det også dig? Hvis ja, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Det at få succes med amningen gælder mest af alt om at kunne lægge sin baby korrekt til brystet, og om at ens baby anvender den korrekte teknik. Det er derfor, at vi er stolte af vores ESA-metode (Effektiv, Smertefri Amning Metoden), der lærer dig, hvordan du kommer godt fra start med din amning.

Du kan forberede dig på din kommende amning på vores ammeforberedelses hold allerede i graviditeten, så du er bedst muligt klar til din kommende amning. Du kan også forberede dig med vores ammebog; Amning med ESA-metoden og vores online ammekursus med samme navn. Både vores bog og online ammekurser er lette at gå til, og giver dig adgang til vores erfaring, viden og hands-on ammepraksis, uanset hvor i landet du bor – eller hvad tid på døgnet du har brug for den. Altså også kl 3 om natten, når din baby ikke vil tage brystet, selvom han eller hun er sulten.

Her i webshoppen finder du udstyr, der kan støtte og hjælpe din amning på vej. Enten ved at gøre livet lettere, forebygge ammeproblemer eller simpelthen løse dem. Vi er især glade for vores brystvarmere, som vi selv har designet sammen med JoHa, men du kan også finde almindelige ammeindlæg, ammepuder, stofbleer og andet ammeudstyr. Du kan også finde brystpumper og reservedel til din brystpumpe, hvis du har brug for at pumpe enten for at få mælkeproduktionen op eller pumpe noget mælk ud til din baby.

Det er jo meningen, at amning skal være en fornøjelig hyggestund, som du og din baby har sammen – og som I begge nyder.

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Viser 1–16 af 127 resultater