LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Sengetøj – og hvor meget

Sengetøj til min baby!

Baby sengetøj er en af de ting, der er super hyggeligt at købe til ens baby – når man bygger rede og indretter sit hjem til babys ankomst. Det er hyggeligt at købe, hyggeligt at pakke ud, hyggeligt at vaske det lille bitte sæt, hyggeligt at lægge på den lille baby-dyne og hyggeligt at forestille sig at ens baby om ikke så længe skal ligge i det og putte. Der er bare så spændende, det der venter forude.

Her i kategorien baby-sengetøj finder du en masse super sødt sengetøj. Du får brug for mindst 2-3 sæt. Måske har du noget fra din førstefødte, der kan gå i arv. Det er sikkert allerede blødt, fordi det er vasket en del gange. Men måske du også vil supplere med et nyt sæt eller to. Dem kan du finde her.

De fleste at de sengesæt du finder her i vores webshop er meget afdæmpede i farver og mønstre. Det er af hensyn til de babyer, der har det svært med søvnen. Afdæmpede farver virker mindre stimulerende på hjerneaktiviteten, der jo gerne skal dæmpes og i ro, når man skal finde ind i søvnen.

God fornøjelse med at vælge, der er så hyggeligt!

Ditte Bach, jordemoder og direktør på Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!