Sally Green (1960), jordemoder og sygeplejerske

FOTO PÅ VEJ

“Det Private Barselshotel er i mine øjne en fantastisk mulighed for vordende og nybagte forældre. Her er en følelse af de gode gamle barselshjem, hvor der var ro og tid til at støtte og guide den nye familie.”

Sally Green, jordemoder og sygeplejerske.

Jeg er født og opvokset i England, og har været uddannet sygeplejerske og jordemoder i over 30 år. Jeg har et utal af extra uddannelser blandet andet en IBCLC uddannelse i amning.

Jeg har arbejdet en del i udlandet, bl.a England, Norge, Australien, Saudi Arabien, men mest i Danmark.

Jeg har beskæftiget mig med hele jordemoder feltet fra fertilitets behandling, jordemoderkonsultationer, graviditetsundersøgelser, fødselsforeberedelse, fødsler på store og små afdelinger, hjemmefødsler, neonatal afdeling (for tidlig født), barselsklinik med efterfødselssamtaler, ammevejledning, og trivsel af spædbørn. Det er meget spændende og et privilegium at få lov at være med i familiernes udvikling med både de psykiske og de fysiske aspekter.

Jeg oplever, som jordemoder, at der er blevet mere travlt og mindre tid til kvalitet og nærvær, i de seneste år. Det er derfor en glæde for mig at arbejde på Det Private Barselshotel, hvor der er tid til kvalitet og nærvær.

Jeg er mor til to piger fra 1992 og 1993, vandfødsler i hjemmet begge gange.
Mine succesfulde fødselsoplevelser mener jeg kom af, at jeg var bevist om de ting der bekymrede mig.
Det gjorde mig i stand til selv at tage styringen og finde min selvtillid og tro på, at jeg kunne klare en fødsel, ammeforløb og det at blive mor.

Jeg er glad for, at jeg hver dag kan give min viden videre og hjælpe andre til de samme succesoplevelser, med bl.a.at tro på sig selv og at finde selvstyrke.