KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Regnslag til barnevogn og klapvogn er et must

Både barnevogne og klapvogne er lavet af en form for vandafvisende materiale, der gør at det ikke bliver vådt inde hos barnet, hvis man er på farten og der kommer en regnbyge. Hvis man gerne vil have at ens baby står udenfor og sover (i alt slags vejr), så kan det være en fordel at købe et regnslag. Regnslaget vil give en ekstra beskyttelse mod regn.

Vær opmærksom på at regnslag til barnevognen og klapvognen er to helt forskellige ting.

Du kan købe et regnslag, der passer til lige netop din barnevogn eller klapvogn. Kan du ikke finde det, må du gå efter en anden model, der har omtrent samme størrelse som den barnevogn, du har til dit barn. Det er en fordel at investere i et regnslag af en kvalitet, der kan tåle kulde og frost uden at sprække.

Hold øje med at din baby ikke får det for varme – eller fugtigt

Er det varmt i vejret, så vær opmærksom på at regnslaget kan gøre det ekstra varmt (og fugtigt) inde i vognen. Er det kun en byge på en relativt varm forårsdag eller efterårsdag, så tag regnslaget af igen, hvis dit barn har en tendens til at blive varm (og sove lange lure).

Tjek om madrassen er fugtig efter luren

Hvis din baby har sovet udenfor og haft regnslag på, så tjek madrassen, når du tager din baby op. Hvis den er våd og fugtig under bunden, så stil den på højkant i kassen, så der kan komme luft ind under den og den kan tørre op. Hvis barnevognen står i et skur så overvej om madrassen skal med ind for at kunne tørre mellem barnevogns lurerne.

Et fugtig barnevogn kan være med til at gøre din baby syg, eksempelvis forkølet.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!