HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Redebygning – indretning til babys ankomst

Man ved man er gravid, når man begynder at bygge rede? Det er i hvert fald helt naturligt at man føler trang til at få styr på huset og på de ting, der er brug for til babys ankomst. Det kan være at der skal købes ind (og her er du selvfølgelig velkommen i vores webshop og butik), men det kan også sagtens bare være, at du skal have fundet de ting du har gemt væk fra den først frem og have vasket, eller det du måske har arvet fra en fætter eller kusine til din kommende baby.

I gamle dage – siges det – trak man bare en skuffe ud i kommoden og tømte den, så var man klar til en baby mere. Der skal nok lidt mere til i dag, men sandheden er, at en helt lille baby i virkeligheden ikke har brug for så meget helt i starten. Det primære er at det med amningen eller maden fungerer – hvilket faktisk er livsvigtigt, og hvorfor vi som minimum anbefaler dig at købe vores ammebog – Amning med ESA-metoden.  Din baby skal selvfølgelig også have tøj på kroppen, nogle bleer mv.

Indretning af børneværelset – og baby-krogen

Til dig der vil give den lidt mere gas – ud over at have styr på amningen, så er der masser at kaste sig over. Markedet for babyting vokser hurtigt. Her hos os finder du dog ikke “en af hver” men kun nøje udvalgte vare. Under kategorien indretning finder du lamper og lys, orden på børneværelset og ved puslepladsen og uroer, der både er stimulerende og skaber hygge.

Smukke og sjove ting – hvem ønsker ikke det?

Smukke og sjove ting er selvfølgelig på ingen måder livsnødvendige, men så alligvel. De spreder nemlig glæde, og glæde er vigtig.

Her i kategorien finder du alle de ting, vi er snublet over som vi ikke har kunne stå for, enten fordi de er smukke, søde, nuttede eller sjove. Kort sagt ting man bliver glad i låget af at se på eller varm om hjertet ved. De vil kunne skabe pynt eller hygge på reolen eller kommoden i børneværelset.

De fleste af dem vil stadig samtidig have en funktion, som eksempelvis sparegrisene, der vil give dit barn fornemmelse og sans for penge og det søde får der samtidig er et puslespil – eller stabeltårn i en moderne udgave.

Det er dejligt med orden!

Kender du det, at det flyder i skuffen eller at tøjet ligger i bunker og du ikke kan finde det du skal bruge. Det kan gå, fordi at det nogle gange bare må være sådan, hvis der ikke er timer nok i døgnet til at holde orden eller overskuddet til det, men det er bare så meget mere dejligt, når der er styr på tingene. I hvert fald på de steder du bruger hele siden.

Her under orden finder du alle de ting vi har i vores webshop, der gør det lidt nemmere at holde orden. De finder med god grund kasserne fra Ay-kasa, fordi de gør livet så meget lettere. Og så kan de foldes sammen, så når de ikke indeholder de ting du gerne vil holde orden på, så fylder de så godt som ingenting.

Få styr på huset inden din babys ankomst

Det kan være en rigtig god ting i graviditeten, hvis du har det sådan nogenlunde, at få styr på skabe og skuffer inden din babys ankomst. Selvom man har bestemt at forsøge at begrænse sig, så sniger der sig meget let en masse nye ting ind af døren. Det er derfor en stor fordel i graviditeten at få smidt ud og kørt væk – og få orden og styr på det du skal beholde.

De fleste kommer, når baby først er ankommet til verden, til at sætte stor pris på den orden de har fået skabet i lejligheden eller i huset inden. Sandheden er nemlig den at tiden har det med at flyve afsted, når din baby først er kommet til verden – og ikke på en måde hvor du får en masse for hånden af praktiske opgaver. Din tid vil komme til at gå med at få din baby i trivsel og værne om og med at stimulere til din babys udvikling.

God fornøjelse med af får styr på det sidste.

God fornøjelse med redebygning og indretning

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!