KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Redebygning, klar til babys ankomst

Man ved man er gravid, når man begynder at bygge rede? Det er i hvert fald helt naturligt, at man føler trang til at få styr på huset og på de ting, der er brug for til babys ankomst. Det kan være at der skal købes ind (her er du selvfølgelig velkommen i vores webshop), men det kan også sagtens bare være, at du skal have fundet de ting du har gemt væk fra den først frem og have vasket, eller det du måske har arvet fra en fætter eller kusine til din kommende baby.

I gamle dage – siges det – trak man bare en skuffe ud i kommoden og tømte den, så var man klar til en baby mere. Der skal nok lidt mere til i dag, men sandheden er, at en helt lille baby i virkeligheden ikke har brug for så meget helt i starten. Det primære er at det med amningen eller maden fungerer – hvilket faktisk er livsvigtigt, og hvorfor vi som minimum anbefaler dig at købe vores Effektiv Smertefri Ammekursus eller Ammebog – Effektiv Smertefri Amning. Hvis du skal give flaske er vores flaskebog for dit. Også selvfølgelig vores Nyfødtbog, den finder du her. Din baby skal selvfølgelig også have tøj på kroppen, bleer mv.

Indretning af børneværelset eller “babys steder”

Til dig, der vil give den lidt mere gas – ud over at have styr på amningen, så er der masser at kaste sig over. Markedet for babyting vokser hurtigt. Her hos os finder du dog ikke “en af hver” men kun nøje udvalgte varer, til gengæld støtter du arbejdet med at formidle viden om den første tid, når du handler hos os i vores webshop. Det er selvfølgelig ikke fordi at vi er mod smukke og sjove ting, på ingen måder! De spreder nemlig glæde, og glæde er super vigtigt. De kan måske først bruges senere, men babyting vil skabe pynt eller hygge på reolen eller kommoden i børneværelset, indtil din baby kan bruge dem.

Det kan være du har et helt børneværelse du skal have indrettet, men det kan også bare være at du skal have indrettet nogle funktionelle “stationer” til dig og din baby.

Det er smart med

  • En ammestation – et sted hvor du kan sidde med din ammepude, har noget bordplads hvor du kan have noget at drikke, spise mv. Samt med noget hyggeligt lys du kan have tændt om natten. Måske en natlampe/ammelampe du kan flytte rundt på. De fleste ligger ned i deres egen seng og ammer om natten, når de lige har fået styr på amningen og derefter.
  • En pusleplads – nogle har også to. Du kan læse alt du har brug for at vide om at få en god og funktionel pusleplads her =>
  • Sovesteder til din baby – et i soveværelset til om natten og et sted i stuen, eller hvor I kommer til at være mest om dagen. Det kan også være en lift I kan have med rundt, så din baby er hvor I er. Dertil har man også et sovested udenfor, det vil en barnevogn, du skal have gjort klar til baby.
  • Når din baby bliver lidt ældre vil din baby have brug for et “legested”. Et sted din baby kan ligge og se på ting – uden at blive kold eller falde ned. Det kan være på en madras på gulvet og senere måske på et tumlegulv.

Det er dejligt med orden!

Måske kender du det, at det flyder i skuffen eller at tøjet ligger i bunker og man ikke kan finde det man skal bruge. Det kan gå, fordi det nogle gange bare er sådan, når der ikke er timer nok i døgnet til at holde orden eller overskuddet ikke er til det. Men det er bare så meget mere dejligt, når der er styr på tingene. I hvert fald på de steder du bruger hele siden.

Det kan være en rigtig god ting i graviditeten, at når at få sådan nogenlunde styr på skabe og skuffer inden babys ankomst. Selvom man forsøger at begrænse sig, så sniger der sig meget let nye ting ind. Det er derfor en stor fordel i graviditeten at få smidt ud og køre ting væk – og få orden og styr på det du skal beholde. Så der er bedre plads til de nye ting til din nye baby.

De fleste kommer, når baby først er ankommet til verden, til at sætte stor pris på den orden, de har fået skabt i lejligheden eller i huset inden. Sandheden er nemlig at tiden har det med at flyve af sted, når din baby først er kommet til verden – og ikke på en måde hvor du får en masse fra hånden af praktiske opgaver. Din tid vil komme til at gå med din baby trivsel og med at stimulere din babys udvikling. Så god fornøjelse med redebygning, indretning og med at få styr på resten inden babys ankomst.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!