fbpx

Rebozo-massage, når du er gravid og ønsker velvære, overskud og at forberede din krop til den kommende fødsel (eller din baby ligger i UK).

Rebozo er et stort sjal eller tørklæde, der bruges til at give en helt fantastisk dybdeafspændende og beroligende massage. Rebozo massage foregår ved vuggende og rystende bevægelser og er en enestående måde, hvorpå man kan nå ind til selv de allerdybeste muskler i kroppen. Selve teknikken stammer fra indianske jordemødre i Mexico og har gennem de senere år vundet stor indpas blandt jordemødrene på de danske fødegange. Og det er bestemt ikke uden grund!

Rebozo-massage er nemlig fantastisk til både at: 

Afspænde, udstrække og berolige kroppen

  • Lindre eller helt afhjælpe graviditetsgener
  • Virke smertelindrende
  • Hjælpe din baby med at trænge korrekt ned i bækkenet
  • Virke vestimulerende
  • Vende din baby fra sædestilling/tværleje til hovedstilling

Lyder det ikke dejligt? På Baby Instituttet er det jordemødrene Nadja og Janne, der giver rebozo-massage. De har begge mange års erfaring med rebozo både i graviditeten og under fødslen.

Du kan booke en tid lige nu og her ⇒

Vi glæder os til at give dig en fantastisk rebozo-massage. Og på den måde hjælpe dig til masser af velvære og  afspænding i din gravide krop!

Janne Hasgaard, Jordemoder på ambulatoriet i LyngbyJordemoder Janne Hasgaard

Jordemoder Nadja Kofoed Christensen

Rebozo-massage i graviditeten

Rebozo-massage kan i særdeleshed bruges til at afspænde, udstrække og berolige din gravide krop. På den måde kan du opnå en øget kropskontakt og et øget velvære i det hele taget. Rebozo-massage er et godt redskab til at lindre alle former for graviditetsgener herunder bækkensmerter, hovedpine og væskeophobninger. Derudover kan rebozo-massage bruges til at vende din baby fra en sædestilling til en hovedstilling.

Rebozo-massage under fødslen

Afspænding omkring bækkenet er især vigtigt op til og under fødslen og giver din baby de allerbedste betingelser for at indstille sig rigtigt i dit bækken – hvilket er helt afgørende for fødslens forløb. Under fødslen kan rebozomassage med stor fordel bruges til smertelindring, hvilket især har en virkelig god effekt, hvis du allerede er blevet fortrolig med øvelserne under graviditeten. Når din krop afspændes og beroliges, så øges også frigørelsen af oxytocin, som er det hormon, der sætter gang i veerne – og får din mælk til at løbe efter fødslen. Oxytocin har også afgørende betydning for din og din babys tilknytning og for din babys parathed til amning efter fødslen, så der er al mulig god grund til at sætte skub i det! Rebozo massagen kan altså dermed også stimulere veerne og kan hjælpe din baby med at trænge rigtigt ned gennem bækkenet undervejs i fødslen.

Jeg var så heldig at få muligheden for at prøve rebozo-massage hos søde og dygtige Nadja, og blev meget positiv overrasket over oplevelsen. Det var afslappende og rigtigt godt til at afspænde min tunge, trætte og gravide krop. Jeg er imponeret over, at man med så forholdsvis enkle øvelser kan gøre så meget godt for kroppen – og at man derudover kan lave nogle af øvelserne derhjemme, med sin partner, er en klar fordel. Nu fik jeg desværre ikke muligheden for at afprøve rebozo under fødslen af min datter, som jeg virkelig havde håbet på. Men det skal uden tvivl prøves af, hvis jeg skal være gravid igen. Jeg kan helt sikkert anbefale alle gravide at prøve rebozo hos Nadja – Maria mor til Agnes

Hvordan booker jeg tid – og hvad koster det?

På Baby Instituttet tilbyder vi rebozo-massage både som individuel behandling for gravide par, til vendingsforsøg (individuelt) og som individuel undervisning for gravide par. Læs mere om hver enkelt herunder.

Du bestiller tid ved at ringe eller sms til os på tlf 22773571.

Eller du kan booke tid direkte i vores online-system lige her 

Du og din partner kan også lære rebozo-massage i jeres helt eget tempo på vores online kursus til 297 kr (ikke vending af baby). Her får I helt konkrete teknikker både til velvære, afhjælpning af graviditetsgener samt smertelindring og vestimulering under fødslen.

Du finder vores online rebozo-kursus her

Rebozo-massage til dig, der er gravid

Rebozo-massagen er en individuel behandling, som du kan få på hvilket som helst tidspunkt i din graviditet og så ofte, du lyster. Vi starter altid med en udvendig jordemoder-undersøgelse, hvor du bliver mærket på maven, så vi kan vurdere, hvordan din baby vender i livmoderen, din babys størrelse samt eventuelt lytte til din babys hjertelyd.

Massagen tager udgangspunkt i dig og din gravide krop og eventuelle graviditetsgener. Massagen er også perfekt, hvis du føler dig stresset, og kan mærke at den stressede følelse har sat sig i din krop, fordi rebozo-massagen kan løsne disse spændinger.

Hele kroppen bliver masseret, men der vil især være fokus på afspænding af muskulaturen omkring bækkenet, hvilket vil optimere din babys indstilling i dit bækken. Vi lover dig, at du går herfra afslappet, opløftet og med fornyet energi.

Massagen varer ca 50 minutter og koster 747 kr. Du kan også købe et klippekort til 3 behandlinger for 1997 kr, og på den måde spare penge, hvis du ønsker flere behandlinger.

Du bestiller tid til rebozo-massage via vores onlinebooking lige her 

Rebozo-massage er en oplagt gave-idé til din gravide kæreste, veninde eller datter – hvis hun bare skal have det rigtigt rigtigt godt!

Rebozo-kursus for gravide par

Her lærer I om, hvordan I anvender rebozo både i graviditeten og under fødslen ud fra netop jeres individuelle behov. Som kommende far er det fantastisk at have en helt konkret og praktisk opgave, som kan hjælpe ens partner med at få den allerbedste fødselsoplevelse. Samtidig får I en helt særlig fælleskabsfølelse og masser af dejligt samvær i graviditeten. Som fødende kvinde er det en stor lettelse, når ens partner tager aktivt del i fødslen og på den måde deler ansvaret med en.

På kurset gennemgår vi de grundlæggende teknikker, og I lærer hvordan I laver øvelserne korrekt.

Overordnet set gennemgår vi:

  • Afspænding og udstrækning under graviditeten
  • Smertelindring under fødslen
  • Vestimulerende rebozo

1 time og 25 minutters individuelt kursus koster 1497 kr. 

Når I deltager i kurset, får I samtidig fri adgang til vores online rebozo-kursus. På kurset kan I selvfølgelig låne en rebozo af os. Men I kan også købe jeres helt egen – for I får jo brug for den derhjemme og under fødslen. Hvis du ikke kan vente, så kan du også bestille en i vores webshop.

I kan også vælge “kun” tage vores online rebozo-kursus lige når det passer jer. Her undervises I i de samme teknikker trin for trin af jordemoder Nadja.

Online rebozo-kursus finder I her, pris 297 kr

Rebozo til vending, når din baby ligger i UK

Denne behandling er til dig, der har en baby, der ligger med numsen nedad – og du ønsker at få baby vendt til en hovedstilling (hvilket er langt mere praktisk til fødslen). Du kan komme fra graviditetsuge 34. Det er selvfølgelig også muligt at komme senere, men jo tættere du er på terminen, desto mindre plads er der inde i livmoderen – og desto sværere bliver det at vende din baby.

Behandlingen består at en serie af forskellige rebozo-teknikker. Allerførst får du afspændende rebozo, så vi skaber de bedste muligheder for, at der er plads og rummelighed i bækkenet til at din baby kan vende sig. Ingen af øvelserne gør ondt eller er ubehagelige for dig. Sandsynligeheden for at din baby vender sig under selve behandlingen er ikke så stor, men hvis behandlingen lykkes, vil din baby selv vende sig i løbet af den næste uges tid. Nogle gange kan det være nødvendigt at gentage behandlingen, og vi kan selvfølgelig ikke garantere dig, at det lykkes. Eller at din baby bliver liggende efter at have vendt sig.

Du går herfra med en række af øvelser, som du skal lave hjemme hver dag for at optimere din babys muligheder for at vende sig.

Behandlingen varer ca 50 minutter og koster 747 kr pr gang. Hvis du ønsker at spare penge, kan du købe et klippekort med 3 behandlinger for 1997 kr.

Du bestiller tid til vendingsforsøg med rebozo via vores onlinebooking lige her