LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Rangler

Hov, hvad er det for en lyd?

En rangle er en klassiker, når du vil have underholdning for alle pengene. Rangler er den anden ting, ud over bideringe, du kan finde i kategorien her. En rangle er nem at gribe om og siger en lyd, når barnet har fat i den og bevæger den. Der findes uendeligt mange forskellige slags rangler på markedet.

En god rangle er et rigtigt godt redskab til at underholde sig selv og vil kunne stimulere din baby. En rangle kan også være en hjælp til at aflede din babys opmærksomhed og måske til at få din baby til at falde til ro på. En rangle med en fin lyd vil ofte kunne aflede en babys opmærksomhed, når du selv rasler med den og få gråden til at ophøre. Det kunne eksempelvis være i autostolen, hvis din baby ikke synes at det er så sjovt at køre bil eller på puslepladsen.

En bidering og en rangle har alle børn en eller flere af i deres legetøjskasse. De vokser relativt hurtigt fra den, ranglen kan selvfølgelig bruges i længere tid på grund af lyden, men de skaber glæde helt i starten.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!