fbpx

Privat jordemoderkonsultation i graviditeten

– en times konsultation eller et skræddersyet forløb

Graviditeten er heldigvis oftest en tid med glæde og store forventninger til fremtiden. Men den kan også være præget af store følelser, bekymringer, angst for at miste eller fysiske gener. Og skulle du have brug for ekstra vejledning i netop denne tid, skal du være mere end velkommen til en privat jordemoderkonsultation hos os enten online eller i Lyngby.

Du kan se ledige tider og booke lige her

Hvilke slags jordemoderkonsultationer tilbyder vi?

Du er velkommen hos os uanset om du har brug for blot at komme til en enkelt jordemoderkonsultation eller til flere private konsultationer i et forløb. Mange af dem som kommer i forløb hos os, står enten med en bestemt problematik eller situation, som de ønsker vores rådgivning omkring. Men du er også mere end velkommen hvis du blot ønsker at følge din private jordemoder med faste intervaller gennem hele din graviditet og på den måde have fast sparring med en jordemoder som kender dig (og din baby) på tidspunkter du og din partner selv kan vælge. Vi skræddersyer med glæde et individuelt forløb til dig. Et forløb som eventuelt også kan kombineres med fødselsforberedelse og / eller rebozo-massage.

Ønsker du et skræddersyet forløb, så ring til os på 2277 3571 eller send en sms med teksten “ring mig op om jordemoderkonsultation”.

samtale med jordemoder til privat jordemoderkonsultation

Hvad indeholder en privat jordemoderkonsultation hos os?

Alle vi jordemødre på Baby Instituttet har mange års erfaring både med graviditeten, fødslen og barslen, og deler allesammen en stor passion for at hjælpe nye familier. Til en konsultation hos os har du 1 time med din jordemoder, og det giver os mulighed for at komme omkring en hel masse af dét, du måtte have brug for.  Din jordemoder vil kunne vejlede og rådgive i alle spørgsmål du har omkring din graviditet, din kommende fødsel, samt give praktiske råd til afhjælpning af fysiske graviditetsgener.

Book en tid med det samme 

En privat jordemoderkonsultation kan have præcis det indhold, som du ønsker. Men typisk vil en konsultation indeholde en udvendig undersøgelse af dig, hvor din jordemoder mærker på din mave og vurderer størrelsen af din livmoder, hvordan din baby ligger i livmoderen – vender din baby med hovedet eller numsen nedad og i hvilken side af livmoderen ligger henholdsvis din babys ryg og din babys arme og ben? Derudover mærker hun efter, om din babys hoved står fast i bækkenet samt laver et skøn af din babys vægt. Hun vurderer også om mængden af fostervand i livmoderen virker til at være normal. Din jordemoder lytter også til din babys hjertelyd, og du og din partner får selvfølgelig lov til at lytte med.

Vi anvender gerne akupunktur ved behov i forbindelse med gravid-konsultationen. Det kan være til afhjælpning af gener som kvalme, væske i kroppen mm. Du kan også få målt dit blodtryk.

jordemoder mærker på gravid mave

Samtale med din jordemoder

Udover de fysiske undersøgelser, så indeholder en privat jordemoderkonsultation også tid til samtale med jordemoderen, hvor du trygt kan drøfte eventuelle tanker og bekymringer. Det kan være tanker om fødslen eller om tiden derefter. Det kan være, at graviditeten byder på uventede spekulationer, som du trænger til at vende med en erfaren jordemoder.

jordemoder lytter til hjertelyd

En privat jordemoderkonsultation kan f.eks. have følgende indhold:

  • Din babys trivsel i livmoderen.
  • Din egne fornemmelser og kommunikation med dit ufødte barn.
  • Graviditetsgener og afhjælpning af dem.
  • Livsstil: kost, motion mv.
  • Din og din partners trivsel, herunder tanker og bekymringer.
  • Tidligere fødselsoplevelser – herunder planer for den kommende fødsel.
  • Samtale om amning
  • Familieforberedelse

Priser og tilskud til privat jordemoderkonsultation

På Baby Instituttet får du din egen jordemoder, som du kan rådføre dig med.

Din investering for privat jordemoderkonsultation er 897 kr og en konsultationen varer ca 60 minutter. Konsultationen kan afholdes både i Kgs Lyngby – eller online, hvis du ikke har behov for en fysisk undersøgelse men primært ønsker en samtale.

Danmark sygeforsikring giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives 50 % i tilskud (max 300 kr) per konsultation. Man kan samlet modtage 3000 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder.

Kontakt os

Ring til os på telefon 2277 3571 for at høre nærmere eller for at bestille tid hos din jordemoder. Eller send os en sms med teksten “ring mig op om jordemoderkonsultation”.

Du kan også booke din egen tid med det samme på vores online booking.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@babyinstituttet.dk