Kontakt os på: +45 22773571

På Baby Instituttet tilbyder vi privat ammehjælp på flere forskellige måder og vi er vi klar til at hjælpe dig med din amning, hvad enten du har behov for akut ammehjælp til ammeproblemer, eller du ønsker at forberede dig på din kommende amning. Uanset hvilken ammehjælp du har brug for, vil vi elske at hjælpe dig og din baby. Amning er vores helt store speciale på Baby Instituttet og vi har over de seneste 12 år udviklet vores egen metode til smertefri amning, ESA-metoden, som står for Effektiv, smertefri amning. Det er dén metode vi underviser i, uanset hvilken slags ammehjælp du søger hos os.

Herunder kan du se og læse mere om de forskellige måder du kan få hjælp til amning på Baby Instituttet.

Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den hjælp du ønsker eller har brug for.

Sovende baby til ammekonsultation

Forberedelse til din amning, mens du er GRAVID

ammeforberedelse

Ammeforberedelse på hold eller individuelt

På Baby Instituttet kan du komme til ammeforberedelse, mens du er gravid. Ammeforberedelse på Baby Instituttet er en praksisnær undervisning i din kommende amning med udgangspunkt i vores ESA-metode. Her vil vi gennemgå alt fra viden om modermælk og mælkeproduktion til babys tegn på trivsel, den første amning, ammestillinger og naturligvis de håndgreb du skal bruge, for at kunne lægge din baby smertefrit til brystet.

Vi tilbyder ammeforberedelse på to forskellige måder:

 • Individuel ammeforberedelse for dig og din partner i Lyngby eller online (1497,- for 1,5 times undervisning) book tid her ⇒
 • Ammeforberedelse på hold i Lyngby (599,- for dig og din partner i alt) – se datoer og book plads her ⇒

 

Online ammekursus du kan se, igen og igen

Du kan også vælge at forberede dig på din kommende amning med vores online grundkursus i amning med ESA-metoden. På vores online ammekursus tager jordemoder og ammevejleder, Camilla, dig igennem en praksisnær undervisning i alt fra grundlæggende viden om mælkeproduktion og modermælk, til ESA-metodens konkrete håndgreb, ammestillinger og problemløsninger til din amning. Helt fra hvad du skal være opmærksom på ved den aller første amning.

Ved køb har du adgang til videomaterialet i 6 måneder så du kan se det i din graviditet og gen-se de videoer du har brug for, når du sidder med din baby i armene.

Køb adgang til vores online ammekursus her og kom igang med det samme ⇒

Vil du lige se hvad du kan forvente af kurset først? Så kan du faktisk se hele TRIN 1 gratis her ⇒

Amning med ESA forside

Ammeforberedelse med vores ammebog

Du kan også blive forberedt på din kommende amning med vores bog “Effektiv, smertefri amning” som gennemgår ESA-metoden trin for trin med billeder af håndgreb og ammestillinger. Bogen kan også bruges som opslagsværk efter du har født som problemløsning til ammeproblematikker. Vi anbefaler dog igen, at du forbereder dig så vidt muligt på amningen, allerede før du føder.

Bogen er en praksisnær trin-for-trin guide til din amning. Den gennemgår teoretisk baggrundsviden, som gør det muligt at forstå de fysiologiske processer bag amningens kunst. Og derudover bliver du ført igennem ESA-metodens principper, med billeder og beskrivelser af håndgreb til at få din baby lagt smertefrit til brystet. Ammestillinger er ligeledes beskrevet detaljeret og med billeder så du nemt kan se, hvordan din baby skal ligge ved brystet i de forskellige stillinger. Og ikke mindst viden om, hvad de forskellige stillinger skal bruges til. Og endelig kan du i bogen også læse om hvordan du skaber de bedste betingelser for en god og stabil mælkeproduktion, og undgår (eller løser) de ammeproblemer der er mest almindelige at støde ind i.

Du kan købe bogen her ⇒

Akut ammehjælp på Baby Instituttet

Privat ammevejledning i Lyngby

På Baby Instituttets klinik i Lyngby, tilbyder vi ammekonsultationer hos vores erfarne jordmødre og ammevejledere. En ammekonsultation i Lyngby varer ca. halvanden time inklusiv journal. Her kan du få akut hjælp til små og store ammeproblemer. Vores ammevejledere hjælper dagligt kvinder og babyer med ammeproblemer som f.eks:

 • Smertefulde amninger
 • Sår og revner på brystvorterne
 • For lille mælkeproduktion
 • For stor mælkeproduktion
 • Babyer der græder ved brystet
 • Babyer med vægttab
 • White spots
 • Brystbetændelse
 • At komme af med suttebrikker
 • Sutteteknik
 • Ammestillinger
 • Stramt tungebånd og læbebånd
 • Raynauld symptomer
 • Svamp på brystvorterne

Er du i tvivl om vi kan hjælpe med lige præcis din amning, så kontakt os endelig til en snak på 22773571

Du kan også se ledige tider i vores online booking lige her ⇒

barselshotel værelse

Døgnhjælp til amning på Barselshotellet

Har du brug for hjælp til amningen henover døgnets 24 timer, tilbyder vi privat ammehjælp på barselsophold på vores barselshotel i Lyngby. Her kan du, din partner og din baby indlogere jer på et af vores hyggelige værelser, og få hjælp af en af vores jordemødre og barselssygeplejersker, hele døgnet. Her underviser vi dig i ESA-metoden – også om natten. Jordemoderen bor på et vagtværelse lige nede ad gangen og kan tilkaldes hver gang I har brug for hende mens I bor hos os.

Med ammehjælp på døgnbasis, kan vi hjælpe jer hvis I har brug for at få teknikken helt ind under huden, og hvis du ønsker at få hjælp på flere tidspunkter af døgnet, så vi også kan hjælpe ved de svære amninger, når du eller din baby er trætte. Og alt efter hvor længe I er hos os, deler vi også glædeligt ud af alle vores bedste råd til hverdagen med en baby. Alt fra hvordan du fjerner en bussemand, til badning, pusling, brug af vikle, rytme, søvn og putninger.

På vores barselshotel kan du både forhåndsbooke dit ophold så du er sikret en plads efter fødslen af din baby, eller du kan komme akut på Ny start ophold såfremt vi har plads. På barselshotellet hjælper vi familier med helt nyfødte babyer, men hjælper også gerne hvis din baby er større.

Du kan læse mere om vores barselsophold her ⇒

Hjemmebesøg – privat ammehjælp hjemme hos dig

Hvis du ønsker det, kommer vi også gerne på hjemmebesøg til ammevejledning hjemme hos dig. På et hjemmebesøg kan vi hjælpe med alle de samme ammeproblemer, som ved en konsultation i klinikken og vores ammevejleder medbringer alt det vi har brug for, som vægt, pumpeudstyr, ammepude, sns-system, creme til såropheling af sår på brystvorterne osv.

Mange vælger et hjemmebesøg for ikke at skulle ud af døren og time lur og måltider med transport. Et hjemmebesøg er også en god mulighed for hjælp til amning hvis du f.eks. har bristninger efter fødslen som betyder, at du har svært ved at skulle ud af døren eller kun kan amme i begrænsede stillinger. På et hjemmebesøg kan vi også hjælpe dig med at tilrettelægge amningen og ammestillinger så det passer til jeres hjem og de møbler eller omgivelser du gerne vil kunne amme i. Og så er det altid hyggeligt og afslappet at komme hjem til jer og hjælpe jer med amningen, der hvor I har brug for det.

Vi tilbyder hjemmebesøg i københavnsområdet og nordsjælland, og du kan booke et hjemmebesøg ved at ringe til os.

Book et hjemmebesøg: +45 22773571

Online ammekonsultation

Vi hjælper dig også altid gerne med en online ammekonsultation af 1 times varighed. Ammehjælp online er noget vores ammevejledere har stor erfaring med og her kan vi komme omkring en lang række forskellige ammeproblematikker. Online konsultation er oplagt når du har brug for hjælp til f.eks.

 • Smertefuld amning
 • Forbedring af sutteteknik
 • Ammestillinger
 • Ammestop
 • Ammestrejke
 • Kliklyde ved amning
 • Pumpeplan
 • Mælkeproduktion
 • Raynauld symptomer
 • Refluks symptomer
 • Amning og opstart af fast føde
 • Opfølgning på fysisk konsultation

Du kan finde næste ledige tid til en online ammekonsultation her