fbpx

Priser på døgnhjælp til amningen, baby og en god start på et helt nyt liv

Barselsophold for dig og din nyfødt baby

Barselsophold for dig og din nyfødte baby (baby under 4 uger). Barselsophold med døgnundervisning i Lyngby. Hjælp til amningen og til baby og fuld tryghed og sikkerhed med jordemødre, der bor på hotellet og som du har kontakt til gennem hele døgnet.

  • Pris 7.500 kr pr døgn for 1 eller 2 voksne og en nyfødt (indtjek kl 14.00 og udtjek kl 11.00)

Vi anbefaler 4 overnatninger for førstegangsfødende og 3 overnatninger for flergangsfødende fordi det er den tid, det tager for amningen at komme godt fra start (når alt forløber normalt). Mælkeproduktionen holdes i skak af moderkagens hormoner, så først når moderkagen fødes, kan mælkeproduktionen etablere sig. Der vil gå noget tid, før moderkagens hormoner er “vasket” ud af kroppen, men eftersom det er en fysiologisk proces, forløber den tidsmæssigt temmelig ens. Med 4 overnatninger vil mælken hos de allerfleste være løbet til, og vi kan nå at sikre os, at barnet får tømt brysterne i bund – og så er der faktisk ikke meget, der kan gå galt med amningen derefter. 

Barselsophold og Ny Start ophold for dig med tvillinger

Barselsophold for dig med tvillinger. Barselsophold med døgnundervisning i vores lejligheder i Lyngby. Hjælp til amningen og til baby og fuld tryghed og sikkerhed med jordemødre, der bor på hotellet og som du har kontakt til gennem hele døgnet.

  • Pris 7.800 kr pr døgn for 1 eller 2 voksne og tvillinger (indtjek kl 14.00 og udtjek kl 11.00)

Ny start ophold for dig med en baby over 4 uger

Ny Start Ophold for dig med en baby over 4 uger. Barselsophold med døgnundervisning i vores lejligheder i Lyngby. Hjælp til amningen og til baby og fuld tryghed og sikkerhed med jordemødre, der bor på et værelse ved siden af og som du har kontakt til gennem hele døgnet.

  • Pris 7.800 kr pr døgn for 1 eller 2 voksne og en baby (indtjek kl 14.00 og udtjek kl 11.00)

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Overnatning på vores barselshotel for 2 voksne inkl. en baby eller to. Værelset er med dobbeltseng, vugge og eget brus og toilet.
  • Morgenmad er inkluderet i prisen og leveres hver morgen. Der er lette muligheder for at hente mad som kan spises på værelset som også er udstyret med kogeplade, mikroovn, elkedel, kaffemaskine og køleskab.
  • Professionel assistance 24 timer i døgnet af en jordemoder med stor erfaring fra det offentlige sundhedsvæsen + 1/2 års ekstra special-uddannelse på Baby Instituttets Barselshotel
  • Kontinuitet både i personalet og i den viden, I modtager. Vi arbejder i døgnvagter, hvilket har den fordel, at det giver ro og høj kontinuitet, og vi har alle det samme menneskesyn.
  • Vi leverer viden på en let og forståelig måde, der udmærker sig ved at virke i praksis, både på den korte og lange bane. Vores metoder er også lette at lære.
  • Vi har et begrænset antal pladser pr. jordemoder i vagt.
  • Vi har tid til at være hos jer og tid til at forklare og vise jer hvordan og hvorfor, indtil I kan selv. På den måde opnår I sikkerhed, og at alt det nye kommer til at sidde på rygraden, så det også fungerer derhjemme.

Tilskud fra sygeforsikringen “danmark”

Sygeforsikringen “danmark”  giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives 30 % i tilskud (max 300 kr) per konsultation. Et ophold iberegnes cirka 6 konsultationer. Man kan samlet modtage 2400 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder.