Hvad koster et barselsophold?

Priser pr døgn med undervisning og mulighed for jordemoderassistance gennem døgnets 24 timer

 • 6.000 kr pr døgn for baby under 4 uger
 • 6.600 kr pr døgn for baby over 4 uger og tvillinger

Døgnprisen for tvillinger (og babyer over 4 uger) er højere, af den simple grund, at der er mere alt se til med to børn, eller hvis der skal rettes op på noget, der er kommet skævt fra start.

Ophold på 4 overnatninger med undervisningsforløb og mulighed for jordemoderassistance gennem døgnets 24 timer

 • 22.000 kr for 4 døgn for baby under 4 uger – spar 2.000 kr. 
 • 24.000  for 4 døgn for baby over 4 uger eller tvillinger – spar 2.000 kr.

Opholdspakken er på 4 overnatninger, fordi det er den tid, det tager for amningen at komme godt fra start (når alt forløber normalt). Mælkeproduktionen holdes i skak af moderkagens hormoner, så først når moderkagen fødes, kan mælkeproduktionen etablere sig. Der vil gå noget tid, før moderkagens hormoner er “vasket” ud af kroppen, men eftersom det er en fysiologisk proces, forløber den tidsmæssigt temmelig ens. Med 4 overnatninger vil mælken hos de allerfleste være løbet til, og vi kan nå at sikre os, at barnet får tømt brysterne i bund – og så er der faktisk ikke meget, der kan gå galt med amningen derefter.

Vi skal senest ved ankomst til Det Private Barselshotel vide, at du ønsker 4 døgn, for at udløse rabatten på de næsten 2.000 kr.

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Overnatning på Gentofte Hotel for 2 voksne inkl. en baby eller to. Værelset er med dobbeltseng, vugge og eget brus og toilet.
 • Morgenmad er inkluderet i prisen. Der er restaurant på hotellet (maden kan spises i restauranten eller på værelset). Der er lette muligheder for at hente mad som kan spises på værelset.
 • Professionel assistance 24 timer i døgnet af en jordemoder med stor erfaring fra det offentlige sundhedsvæsen + 1/2 års ekstra special-uddannelse på Det Private Barselshotel.
 • Kontinuitet både i personalet og i den viden, I modtager. Vi arbejder i døgnvagter, hvilket har den fordel, at det giver ro og høj kontinuitet, og vi har alle det samme menneskesyn.
 • Vi leverer viden på en let og forståelig måde, der udmærker sig ved at virke i praksis, både på den korte og lange bane. Vores metoder er også lette at lære.
 • Vi har et begrænset antal pladser pr. jordemoder i vagt (max 3 familier, hvor en jordemoder i det offentlige kan have helt op til 17 familier at tage sig af).
 • Vi har tid til at være hos jer og tid til at forklare og vise jer hvordan og hvorfor, indtil I kan selv. På den måde opnår I sikkerhed, og at alt det nye kommer til at sidde på rygraden, så det også fungerer derhjemme.

Tilskud fra sygeforsikringen “danmark”

Sygeforsikringen “danmark”  giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives 30 % i tilskud (max 300 kr) per konsultation. Et ophold iberegnes cirka 6 konsultationer. Man kan samlet modtage 2400 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder.