KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Podning fra skeden

En podning er opsamling af sekret fra kroppens slimhinder. De podninger, der tages i graviditeten er stort set altid fra skeden.

De mest hyppige podninger i graviditeten er for:

  • Klamydia (skede, podningen indsendes)
  • GBS (skede og næse, podningen indsendes)
  • Vandafgang (skede, svaret gives efter 5 min)

Hvordan foregår en podning:

En podning foregår ved, at jordemoderen eller lægen gnider en lang vatpind rundt i det område, man vil pode fra. Det sekret, man har ”opfanget”, undersøges efterfølgende.

Podning fra skeden

Nogle resultater gives med det samme, og andre sendes til undersøgelse i et lukket glas. I sidste tilfælde vil du blive informeret, når svaret på podningen foreligger.

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

to bøger

Vær godt forberedt på din babys ankomst med Babyinstituttets Ammebog, så du har styr på amningen og Nyfødtbogen, så du er klar til babys ankomst. Klik her 

Besøg Webshoppen

Lad os holde kontakten

error: Content is protected !!