HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Podning fra skeden

En podning er opsamling af sekret fra kroppens slimhinder. De podninger, der tages i gravidteten er stort set altid fra skeden.

De mest hyppige podninger i graviditeten er for:

  • Klamydia (skede, podningen indsendes)
  • GBS (skede og næse, podningen indsendes)
  • Vandafgang (skede, svaret gives efter 5 min)

Hvordan foregår en podning:

En podning foregår ved, at jordemoderen eller lægen gnider en lang vatpind rundt i det område, man vil pode fra. Det sekret, man har ”opfanget”, undersøges efterfølgende.

Podning fra skeden

Nogle resultater gives med det samme, og andre sendes til undersøgelse i et lukket glas. I sidste tilfælde vil du blive informeret, når resultatet foreligger.

Andre artikler om graviditet

Andre artikler, der kunne have interesse

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første mindst 100 dage af din babys liv, med daglige guldkorn i din indbakke. Du får viden om graviditeten, fosterudviklingen i livmoderen, fødslen, amningen, din babys udvikling efter ankomst. Bliv også klogere på babyudstyr og anvendelse med mere. 

Derudover får du en unik adgang til gode rabatter. Samt løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og din barsel. Kort sagt, tilmeld dig og undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

error: Content is protected !!