LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Overtøj, vanter og luffer

En jakke eller en trøje er “Need to have” til din nyfødte baby. Når din baby bliver ældre, har du brug for begge dele, både en varm trøje og en jakke. Hvilken tykkelse der er brug for, vil selvsagt afhænge af vejret, men det at sidde en vinterdag i bilen, når I er på farten, vil være den samme tykkelse trøje, der er brug for på en normal ikke særlig varm sommerdag.

Det er særligt vigtig at din babys tøj er varmt

Når du køber overtøj til en mindre baby, der endnu ikke tumler omkring eller leger udenfor, er det særligt vigtigt at gå efter noget, der holder på varmen. Når din baby bliver ældre og skal være udenfor på en dag, hvor det regner, vil overtøjet også skulle kunne holde vand ude.

En varm trøje til at sove i

Alle babyer har brug for en varmere trøje, de kan have på, når de er på farten, men også når de skal sove udenfor i barnevognen. Det er vigtig, at din babys lunger ikke bliver kolde. En varm trøje, strømpebukser og en voksi pose eller lignende vil være en absolut ideel løsning – og dejligt for en baby at putte ude i. Tykkelsen af dynen og den varme trøje og strømpebukserne må afhænge af vejret.

God fornøjelse med at finde de fin jakke eller trøje til din baby.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!