Lad os mødes online! FaceTime eller Skype?

Web-konsultationer, der hjælper dig til en løsning på helt konkrete problemstillinger eller videre, når tingene er gået i hårdknude.

Det er helt normalt at have brug for hjælp eller blive i tvivl, når man står og skal have en amning op at stå eller skabe en god hverdag derhjemme for sin baby. Det er her vores Skype/FaceTime konsultationer kommer ind i billedet. Et rigtig godt alternativ til dig der bor langt fra os (Gentofte) eller gerne vil undgå at skulle ud af døren.

Lad os mødes online?! Kan man det?

Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at være i hænderne på os, men det er absolut det næstbedste – og vi har gode erfaringer med online-konsultationerne. Drejer det sig om amning eller flaskemadning  skal du time det sådan at din baby kan/skal spise under vejledningen.

Det smarte ved Skype-vejledning – i modsætning til almindelige telefon-konsultation – er, at vi kan se hinanden på kamera. Vi kan se dig / jer og jeres baby (også under amningen eller hvad vi skal arbejde med), og lige netop det at se jer giver os en masse informationer udover det, som I selvfølgelig fortæller. Og ved at bruge kameraet kan vi også vise jer, hvordan I gør i praksis. Desuden kan du inden konsultationen optage de problemstillinger I står i derhjemme (som måske ikke er nemme at fange lige under online-konsultationen), så ser vi dem sammen under konsultationen og hvad det er der driller – eller din baby gør eller ikke gør.

  • Du kan blandt andet lære, præcis hvordan du lægger din baby korrekt til brystet med den rigtige teknik efter vores ESA-metode.
  • Hvordan du placerer din baby, hvilke håndgreb du skal bruge og frem for alt timingen.
  • Vi kan se, hvordan dit bryst og din brystvorte ser ud. Har du sår og / eller smerter, så kan vi vurdere dem og vejlede dig i, hvordan du kommer godt videre med en optimal heling.
  • Når vi ser din baby, så får vi også hurtigt en fornemmelse af, hvordan din baby samarbejder ved brystet eller på flasken, hvis det er det der er problemet. Hvor dygtig og stærk din baby er og hvor meget luft din baby tager med ind. Nogle gange skal der nemlig lidt ekstra træningsøvelser til, når din baby skal lære at svøbe korrekt og lave et godt undertryk.

Ved hjælp af kamera og mikrofon kan vi også både se og høre din babys synkebevægelser og -lyde. Det giver en god fornemmelse af mælkeproduktionen og af din babys styrke til at hente mælken ud.

Hvis din baby græder meget, så kan vi hjælpe jer med at identificere hvorfor og dermed også hjælpe jeres baby til et  liv med mindre gråd og mere tilfredshed. Din baby fortæller os en hel bunke af ting med sit kropssprog og sine lyde og på den måde får vi en god fornemmelse af, om din baby eksempelvis har luft i maven, smertefuld refluks eller noget helt tredje – fordi vi har babyer som din i hænderne hver eneste dag, uge og år.

Du er velkommen til at kontakte os for at booke en tid eller for at høre nærmere.

Send os en sms med teksten til 22 77 35 71 “Jeg vil gerne ringes op om en Facetime/skype konsultation“, hvis du gerne vil høre nærmere eller teksten “Jeg vil gerne booke en Facetime/skype konsultation”, hvis vi skal finde en tid til dig – og din baby –  så ringer vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Vi afsætter 45 minutter til en FaceTime/Skype konsultation og prisen er 975 kr. Vær opmærksom på, at aflysning af din tid skal ske senest 24 timer før. Hvis du aflyser senere, opkræver vi et gebyr på 400 kr.

Du kan se os, jordemødre, her: 

Vi glæder os til at høre fra dig – og hjælpe jer videre.