fbpx

Lad os mødes online!

Onlinekonsultation, der giver en “sådan gør du” løsning på konkrete problemstillinger og hjælper dig (og din baby) videre, når tingene er gået i hårdknude.

Det er helt normalt at have brug for hjælp eller blive i tvivl, når man står og skal have en amning op at stå, giver flaske og/eller skal skabe en god hverdag derhjemme for sin baby. Det er her vores online konsultationer kommer ind i billedet. Et rigtig godt alternativ til dig der bor langt fra os (Kgs Lyngby / Århus) eller gerne vil undgå at skulle ud af døren.

Prisen er 997 kr / 60 minutter

Hvis vi mødes online, virker det så?

Det er selvfølgelig ikke helt det samme som at være i hænderne på os, men det er absolut det næstbedste Vi har gode erfaringer med online-konsultationerne, for man kan en helt masse mere end ved at tale sammen over telefonen.

Det smarte ved online-vejledning er, at vi kan se hinanden på kamera. Vi kan se dig / jer og jeres baby (også under amningen eller hvad vi skal arbejde med), og lige netop det at se jer giver os en masse informationer udover det, som I selvfølgelig fortæller. Vi kan se hvad jeres baby gør og hvordan det ser ud og hvordan han eller hun lyder.

Ved at bruge kameraet kan vi også vise jer, hvordan I gør i praksis.

  • Du kan blandt andet lære, præcis hvordan du lægger din baby korrekt til brystet med den rigtige teknik efter vores ESA-metode.
  • Hvordan du placerer din baby, hvilke håndgreb du skal bruge og frem for alt timingen.
  • Vi kan se, hvordan dit bryst og din brystvorte ser ud. Har du sår og / eller smerter, så kan vi vurdere dem og vejlede dig i, hvordan du kommer godt videre med en optimal heling.
  • Når vi ser din baby, så får vi også hurtigt en fornemmelse af, hvordan din baby samarbejder ved brystet eller på flasken, hvis det er det der er problemet. Hvor dygtig og stærk din baby er og hvor meget luft din baby tager med ind. Nogle gange skal der nemlig lidt ekstra træningsøvelser til, når din baby skal lære at svøbe korrekt og lave et godt undertryk.

Hvis din baby græder meget, så kan vi hjælpe jer med at identificere hvorfor og dermed også hjælpe jeres baby til et  liv med mindre gråd og mere tilfredshed. Din baby fortæller os en hel bunke af ting med sit kropssprog og sine lyde og på den måde får vi en god fornemmelse af, om din baby eksempelvis har luft i maven, smertefuld refluks eller noget helt tredje – fordi vi har babyer som din i hænderne hver eneste dag, uge og år.

Se hvordan det forgår i praksis

Udpluk fra ammekonsultation med jordemoder Nadja Kofoed Christensen fra vores konsultationslokale i Lyngby, hvortil vi også har folk der kommer til ammekonsultationer og babykonsultationer:

Sådan får du (endnu) mere for din tid – og dine penge

Du kan inden konsultationen optage små video af de problemstillinger I står i derhjemme (som måske ikke er nemme at fange lige under online-konsultationen), så ser vi dem sammen under konsultationen og hvad det er der driller – eller din baby gør eller ikke gør.

Drejer det sig om amning eller flaskemadning  skal du time det sådan at din baby kan/skal spise under vejledningen. Her vil det ofte være en stor fordel at du har hjælp, så den der ammer ikke også skal styre iPad/computer/telefonen. Ved hjælp af kamera og mikrofon kan vi nemlig både se og høre din babys synkebevægelser og – lyde. Det giver en god fornemmelse af mælkeproduktionen og af din babys styrke til at hente mælken ud og meget mere, når man har babyer i hænderne (næsten) dagligt.

Book en tid eller kontakt os!

Du kan selv booke din tid nu med det samme på vores online booking ⇒

Du er også velkommen til at kontakte os for at booke en tid eller for at høre nærmere. Send os en sms med teksten til 22 77 35 71 “Jeg vil gerne ringes op om en online konsultation“, hvis du gerne vil høre nærmere.

Vær opmærksom på, at aflysning af din tid skal ske senest 24 timer før. Hvis du aflyser senere, opkræver vi et gebyr på 400 kr.

Vi glæder os til at høre fra dig – og hjælpe jer videre.