Baby Instituttets online grundkursus i amning

Baby Instituttets online ammekursus, er et  grundkursus i amning, bestående af 2,5 times videomateriale delt op i 50 mindre videoer. Og her har vi samlet en masse af vores praktiske og teoretiske erfaring med amning og ESA metoden til dig!

Klik her og kom igang med vores online ammekursus med det samme ⇒

Derfor har vi nu lavet et grundkursus i amning, som kan give dig den teoretiske og praktiske forståelse du skal bruge, for at komme godt fra start med amningen. Det består af 50 små videoer, fordelt på 5 trin. Vores online ammekursus er både til dig, der er gravid og ønsker at være bedst muligt forberedt på din kommende amning, men det er også for dig der allerede har født, hvis du sidder derhjemme med en amning som du ønsker at forbedre – og bare gerne vil have styr på amningen LIGE NU.

Klik her og kom igang med vores online ammekursus med det samme ⇒

Hvad får jeg, når jeg køber Baby Instituttets online ammekursus?

Vores dygtige og erfarne jordemoder Camilla Kristiansen tager dig i hånden og guider dig igennem 50 små videoer, til en effektiv og smertefri amning. Camilla er uddannet jordemoder, ESA ammevejleder og IBCLC. Hun har 1000-vis af timers praktisk og teoretisk erfaring med amning og vi har kogt det ned til dette grundkursus i amning. Ammekurset her indeholder den viden, som vi mener alle nybagte familier bør have, for at skabe de bedste betingelser for en god start på amningen.

  1. ✔ Du får en grundlæggende forståelse for, hvordan amning fungerer og ikke mindst lærer du at vurdere din babys trivsel og mæthed
  2. ✔ Du får en udførlig og konkret guide til, hvordan du trin for trin lærer at lægge din baby til brystet – uden smerte
  3. ✔ Du får en udførlig guide til at kunne mestre flere forskellige ammestillinger
  4. ✔ Du får en grundig gennemgang af hvad du skal være opmærksom på, for at vide om din amning fungerer optimalt for dig og for din baby.

Du kan være igang om et øjeblik!

Køb adgang til vore helt nye online ammekursus her ⇒

Når du har modtaget din ordrebekræftelse, så logger du bare ind på babyinstituttet.dk. Så klikker du på fanen “memberships” – og du er klar til at gå igang med dit ammekursus online.

Til dig, der er gravid og ønsker at lykkes med amningen

Er du gravid, og ønsker du at amme din baby, så er vores online ammekursus helt oplagt. Når du køber kurset allerede i graviditeten, så er du på forkant med amningen; måske du aldrig har ammet før, eller du har dårlige erfaringer fra sidste gang. Og èn ting er i hvert fald sikker…. Du har MEGET bedre tid til at tage kurset, INDEN du sidder med din nyfødte baby i armene!

Til dig, der har født og ønsker at lykkes med amningen

Hvis du allerede har født og nu sidder med din baby i armene, så er det slet ikke for sent! Det er nemlig aldrig for sent, at din baby får en bedre teknik ved brystet eller at din baby får lettere adgang til din mælk, så evt. uhensigtsmæssige spisemønstre ikke bliver permanente.

Køb adgang til ammekurset og kom igang med det samme ⇒

Uanset hvorfor du er her, så glæder vi os til at hjælpe dig til en effektiv og smertefri amning.

Rigtig god fornøjelse!