fbpx

Drømmer du om at amme din baby – uden problemer?

Vores helt nye online ammekursus til en effektiv og smertefri amning for dig og din baby

Baby Instituttets helt nye online ammekursus, er et  grundkursus i amning, bestående af 2,5 times videomateriale delt op i 50 mindre videoer. På Baby Instituttet kunne vi snakke om amning i dagevis! Der findes ikke den ammeproblematik vi ikke har praktisk erfaring med, og vi er ammenørder til fingerspidserne.

Klik her og kom igang med vores online ammekursus med det samme ⇒

Desværre ser vi hver dag konsekvenserne af, at kvinder ikke får hjælp nok til at komme godt fra start med en vellykket amning. Vi har hver dag kvinder og babyer i hænderne hvor mor ammer i massiv smerte eller hvor baby har tabt sig kritisk og er enten grædende eller sløv. Problemer som kunne have været undgået, blot med den rigtige viden.

Derfor har vi nu lavet et grundkursus i amning, som kan give dig den teoretiske og praktiske forståelse du skal bruge, for at komme godt fra start med amningen. Det består af 50 små videoer, fordelt på 5 trin. Vores online ammekursus er både til dig, der er gravid og ønsker at være bedst muligt forberedt på din kommende amning, men det er også for dig der allerede har født, hvis du sidder derhjemme med en amning som du ønsker at forbedre – og bare gerne vil have styr på amningen LIGE NU.

Klik her og kom igang med vores online ammekursus med det samme ⇒

Hvad får jeg, når jeg køber Baby Instituttets online ammekursus?

Vores dygtige og erfarne jordemoder Camilla Kristiansen tager dig i hånden og guider dig igennem 50 små videoer, til en effektiv og smertefri amning. Camilla er uddannet jordemoder, ESA ammevejleder og IBCLC. Hun har 1000-vis af timers praktisk og teoretisk erfaring med amning og vi har kogt det ned til dette grundkursus i amning. Ammekurset her indeholder den viden, som vi mener alle nybagte familier bør have, for at skabe de bedste betingelser for en god start på amningen.

 1. ✔ Du får en grundlæggende forståelse for, hvordan amning fungerer og ikke mindst lærer du at vurdere din babys trivsel og mæthed
 2. ✔ Du får en udførlig og konkret guide til, hvordan du trin for trin lærer at lægge din baby (korrekt) til brystet – uden smerte
 3. ✔ Du får en udførlig guide til at kunne mestre flere forskellige ammestillinger
 4. ✔ Du får en grundig gennemgang af hvad du skal være opmærksom på, for at vide om din amning fungerer optimalt (for dig og for din baby)

Du kan være igang om et øjeblik!

Køb adgang til vore helt nye online ammekursus her ⇒

Når du har modtaget din ordrebekræftelse, så logger du bare ind på babyinstituttet.dk. Så klikker du på fanen “memberships” – og du er klar til at gå igang med dit ammekursus online.

Til dig, der er gravid og ønsker at lykkes med amningen

Er du gravid, og ønsker du at amme din baby, så er vores online ammekursus helt oplagt. Når du køber kurset allerede i graviditeten, så er du på forkant med amningen; måske du aldrig har ammet før, eller du har dårlige erfaringer fra sidste gang. Og èn ting er i hvert fald sikker…. Du har MEGET bedre tid til at tage kurset, INDEN du sidder med din nyfødte baby i armene!

 • Ved at have set ammekurset, får du de bedste muligheder for succes, helt fra første amning!
 • Ammekurset vil give dig undervisning, viden og simple håndgreb, så du får de aller bedste forudsætninger for, at lykkes med din amning.
 • Ammekurset vil gøre dig i stand til at løfte det ansvar, det er at tage vare på din nyfødte baby, når du sendes (tidligt) hjem fra hospitalet, og det er dig, der skal få amningen til at lykkes.
 • Ammekurset gør dig i stand til at blive din babys læremester, så de instinkter din baby kommer til verden med ikke forvirres, men understøttes og styrkes.
 • Du vil blive i stand til at gøre din baby tilfreds og mæt ved brystet, herunder sikre dig at din baby også får mælk nok ved brystet i den første og sårbare tid, inden mælken løber til.
 • Ammekurset vil lære dig, hvordan du gør for at amme smertefrit – helt fra første amning og frem.

Til dig, der har født og ønsker at lykkes med amningen

Hvis du allerede har født og nu sidder med din sultne baby i armene, så er det slet ikke for sent! Det er nemlig aldrig for sent (kun godt for din amning), at din baby får en bedre teknik ved brystet (der ikke er smertefuld for dig) eller at din baby får lettere adgang til din mælk, så evt. uhensigtsmæssige spisemønstre ikke bliver permanente.

 • Ammekurset er for dig, der sidder med en sulten baby i armene, der er svær at lægge korrekt til brystet – eller du er i tvivl om, hvad der overhovedet er korrekt.
 • Ammekurset vil kunne optimere din amning, ved at du lærer, hvad, hvornår, hvorfor og hvordan.
 • Det er en hjælp til dig, der oplever at amningen er smertefuld, og måske endda allerede har fået sår på brystvorterne.
 • Ammekurset er til dig, der ammer med smerter og alligevel har fået at vide flere gange at “det ser fint ud” selvom du kan mærke på din krop at det ikke er det.
 • Ammekurset er til dig der har en nyfødt baby, der sover forbi amningerne eller brøler efter mere mad.
 • Ammekurset er til dig der vil have konkrete håndgreb til at lægge din baby til brystet, uden smerte, LIGE NU!

Køb adgang til ammekurset og kom igang med det samme ⇒

Uanset hvorfor du er her, så glæder vi os til at hjælpe dig til en effektiv og smertefri amning.

Rigtig god fornøjelse!