HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Få en Effektiv, Smertefri Amning med ESA-metoden

Få en Effektiv, smertefri amning med ESA-metoden

Lær at tømme dit bryst, lægge din baby korrekt til brystet og bruge vores håndgrebsteknikker til at  undgå sår og smerter, brystbetændelse og for lidt mælk til baby – allerede inden din fødsel.
Så du har givet dig selv og din baby de bedste betingelser for at komme godt fra start og et ammeforløb du selv er aktivt deltagende i med din nye personlige ammehjælp-central.  

Lyder dette
som dine tvivl?

Er du i tvilv om

HVIS DU KENDER DET, SÅ ER HER 2 NYHEDER - EN DÅRLIG OG EN GOD

DEN DÅRLIGE FØRST

Hvis man ikke forbereder sig godt på amningen ALLEREDE I graviditeten OPLEVER MANGE AT MANGLE DEN VIDEN, NÅR DE SIDDER MED DERES BABY I ARMENE

Det er ikke altid helt ligetil at få amningen til at fungerer. Rigtig mange oplever, at det er svært, krævende og hårdt. Og alt for ofte ender det med, at man opgiver amning, fordi man ikke har fået den rette hjælp og vejledning, og fordi man mangler den viden og de redskaber, der er brug for. 

Fordi man skal give sit barn mad gennem hele døgnet, lige fra baby kommer ud, er alle andre indkøb og investeringer nærmest ligegyldige, når man står med et barn der er ked af det, og med bryster der gør ondt eller er over spændte.

De redskaber kan du få adgang til, og de kan læres allerede inden fødslen, så du tager hånd om situationen og undgår at stå fortvivlet og stresset over, at amningen ikke blev så let som du havde håbet.
Metoden, teknikkerne og håndgrebene er enkle at lære.

I dette kursus tager vi dig med igennem den viden du har brug for, for at kunne etablere din amning.  Du får håndgreb til at lægge din baby til brystet med en god teknik samt teknikker og håndgreb til en god tømning, der er vigtig for en god mælkeproduktion. Både teknikken og tømningen er afgørende for en vellykket ammeetablering, og for at undgå problemer og  smerter. Det vil være de samme teknikker og håndgreb du skal bruge til at løse problemer.  Kurset kan derfor bruges under din graviditet og undervejs i hele ammeforløbet.

HVAD GØR ESA-METODEN DIG I STAND TIL

Når du har lært dine bryster at kende i din graviditet, vil du have nemmere ved at afgøre hvilken ammestilling for at tømme brystet fra forskellige vinkler, og dermed forebygge for lille mælkeproduktion og brystbetændelse.

Ved at lytte efter synkelyde lærer du at vurderer om dit barn spiser, hvornår du skal skifte bryst og om dit barn spiser eller bare småsover ved brystet, så du sikrer dig at din baby får masser af mad ved brystet.  

Du lærer om vores banebrydende og gennemtestede håndgrebsteknikker til hvordan du lægger din baby til brystet med en god teknik – ved hver amningen. Hvordan du vurdrer din babys teknik ved brystet, således at du forebygger sår og skade på brystvorten. Det er mere end guld værd!

Med din nye viden om hvordan du påsætter baby korrekt og tømmer dine bryster med mere er du i stand til at forebygge de mest hyppige ammeudfordringer. Skulle de alligevel opstå, har du alle redskaber til at behandle tidsnok til at tage problemerne i opløbet. 

Dette kursus er alle penge værd for;

DIT KURSUS INDEHOLDER:

TRIN 2 -
Såden får du mælkeproduktionen godt fra start med en god tømning

Dette modul klæder dig på til at have den grundlæggende viden om dine bryster, mælkeproduktionen, men især tømningen der er vigtig for begge dele og hvordan du skaber de bedste betingelser for at etablere en god mælkeproduktion.

TRIN 1 - Sådan lægger du din baby korrekt til brystet med en god teknik

Mange ender det med, at opgive deres amning, fordi de ikke får amningen til at lykkes. Det skyldes ofte barnets teknik ved brystet. I TRIN 1 lærer du håndgreb og teknikker til at kunne lægge din baby til brystet med en god teknik og til at kunne vurdere din babys teknik ved brystet. 

TRIN 3 - Sådan får du din baby godt fra starte med mad i maven og med vægte

I dette modul lærer du hvordan du kan hjælpe din baby med at få mere mad ved brystet, så du er mere sikker på at din baby kommer godt fra start og i det samme booster mælkeproduktionen. Du lærer om hvor hyppigt din baby skal have mad og hvor længe, hvordan du hjælper din baby til at blive helt mæt ved brystet og om tegn på trivsel hos babyer. Samt hvordan du håndtere kvalme, gulhed og luftproblematikker. 

KURSUSETS INDEHOLD:

Trin 4 - Sådan får du en velfungerende amning og en mæt og glad baby

Dette modul er din bedste ven, når du lige om lidt skal skabe en velfungerende dagligdag derhjemme med din baby og din amning. Du vil blive klog på om du skal give et bryst eller begge, hvad du gør hvis din baby græder ved brystet, har lange eller korte amninger, hvis mælken ikke løber eller løber for vildt for din baby eller hvis din baby spiser hyppigt om natten. 

TRIN 5 - Sådan løser du de 5 hyppigste ammeudfordringer

I trin 5 lærer kommer vi omkring de 5 hyppigste ammeudfordringer og hvad du gør, hvis du søger en løsning på dem, eller sidder med den problemstilling. Du vil bruge resten af kurset i den omvendte rækkefølge, hvor du ser de videoer der er brug for, for at løse din problemstilling. Alle problemstillinger er nemlig relateret til at kunne lægge baby bedre til brystet og/eller tømme brystet bedre. Hertil vil du skulle bruge de håndgreb og teknikker du lærer i kurset. 

FAGPERSONER

Vi er Babyinstituttet

Vi har drevet Babyinstituttet i mere end 10 år, og har haft så mange babyer og bryster i hænderne, at vi har viden om og har kunne udvikle  metoder til at kunne løse de fleste problemstillinger i praksis.  Det gør os stolte helt ind i hjertet, for vores virksomhed er ikke bare en virksomhed. Det er metoder der løfter samfundets næste generation af borgere, der ved det får en bedre  start på livet

200

THE ENTIRE
PROFITS OF MY
FIRST LAUNCH

02

NUMBER OF
TIMES I CRIED
ABOUT THAT

$6.5M

MY CLIENTS’
LAUNCH PROFITS
THIS YEAR

800k

NUMBER OF
PODCAST EPISODES DOWNLOADED
DIN INVESTERING I, AT KOMME GODT FRA START MED AMNINGEN OG HAVE ALLE REDSKABER OG METODER VED HÅNDEN UNDERVEJS I DIT AMMEFORLØB ER…

KUN 997 KR

FOR HELE KURSET ONLINE & VORES AMMEBOG I ESA-METODEN

DEN PRIS ER MINDRE END HVAD EN AMMEKONSULTATION KOSTER, SOM ET SIDSTE FORSØG PÅ AT FÅ AMNINGEN TIL AT LYKKEDES EFTER SLID, TÅRER OG MANGE FRUSTRATIONER.

Online Kusus

Online kursus + ammepakke

Lyder dette
som dine tvivl?

Book din plads indenfor 5 dage, og få vores 4 ekstra kurser med til en værdi af 700 kr - uden beregning

Bonus!

Vi Introducerer...

Vi har simpelthen tilføjet vores populære og givende onlineworkshops:
– Sut og brug af sut – sådan lærer du baby at tage sutten Håndudmalkningskursus
– sådan bærer du dig ad Ammepudekursus – sådan bruger du ammepuden korrekt Pumpekursus
– sådan bruger du en brystpumpe SNS-system –
hvordan og hvornår?

DET
KOMPLETTE
AMMEKURSUS

Et onlineforløb til en god ammeopstart med udviklede og gennemtestede metoder du kan
lære på 4 uger hjemmefra med din partner

SÅDAN SER DET UD
EFTER DU HAR
INVESTERET

Bra on the female breast with special inserts to protect the female breast from getting wet with milk.
FØRST DETTE
Du får en mailbekræftelse med en faktura på dit køb. I den mail ligger der et link til hvordan du tilgår dit materiale. Du kan downloade simplero appen – så du/I også har adgang fra tlf.
FØRST DETTE
Når du har fået tilsendt en mail, modtager du et login link. Du kan nu logge ind og se det første trin
DEREFTER DETTE
Nu vil du få adgang til hvert trin de kommende uger, hvor du også vil have mulighed for, at stille spørgsmål som bliver besvaret til jeres live workshop
STUDY AT YOUR
OWN PACE
PLAN BASED ON YOUR LEARNING STYLE
GROW YOUR SUPPORT NETWORK
FOLLOW A PROVEN ROADMAP
error: Content is protected !!