HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Omvendt terminsberegner

 

Find ud af hvornår din baby sådan cirka er undfanget

 

Indtast din terminsdato:

 

 

Med den omvendte terminsberegner, kan du beregne, hvornår du er blevet gravid – eller hvornår I skal forsøge at blive gravide, hvis I ønsker at planlægge, cirka hvornår jeres baby skal have fødselsdag (eller ikke have fødselsdag, hvis I f.eks. ikke ønsker jeres børn skal risikere at dele fødselsdag.)

BEMÆRK! Den omvendte terminsberegner kan ikke give et fuldstændigt præcist svar på, hvornår din baby får fødselsdag. Der er mange faktorer, der skal tages højde for, men den kan bruges som en rettesnor og som hyggelig underholdning. Alt kan eksempelvis lykkes i forhold til at blive gravid, for at ens barn så fødes for tidligt eller alt for tidligt. 

Omvendt terminsberegner – hvornår skal jeg blive gravid for at føde på et bestemt tidspunkt

Hvis du har en bestemt måned eller bestemt dato, du kunne ønske jer, at dit kommende baby skal have fødselsdag, kan I med den omvendte terminsberegner beregne, hvornår du skal have samleje for at ramme det tidspunkt. Det hele afhænger selvfølgelig af, at der også er ægløsning på det givne tidspunkt.

Sådan bruger du den omvendte terminsberegner:

1. Vælg den dato, du gerne vil have som fødselsdag til din baby

2. Tryk på knappen

3. Resultatet viser, hvilken dato I skal forsøge at blive gravide for omtrentligt at ramme den ønskede terminsdato.

Med den omvendt terminsberegner kan du regne ud hvornår du skal være sammen med den du holder af for at blive gravid og føde på et bestemt tidspunkt på året.

Beregn hvornår du selv, dine børn, dine forældre eller dine venner er undfanget

Hvis du har lyst til at finde ud af, om du selv eller dine venner måske er undfanget på sommerferien, nytårsaften eller ved andre pudsige begivenheder, kan du også bruge den omvendte terminsberegner.

1. Indtast din fødselsdato (eller dine venners)

2. Tryk på knappen

3. Resultatet viser cirka, hvilken dato du er blevet undfanget i sin tid (ud fra en cyklus på 28 dage), der er ikke taget højde for hvis man er født for tidligt eller gået meget over tid.

Find din terminsdato med vores terminsberegner

Er du blevet gravid og ønsker at beregne, hvornår du har termin, kan du bruge vores terminsberegner, som du finder her.

Andre artikler om fertilitet

Andre artikler, der kunne have din interesse

error: Content is protected !!