Barselsophold på økonomiklasse med barselshvile, tid, ro, sikkerhed og undervisning af jordemødre, der er eksperter i amning og nyfødte

Skal din baby IKKE være en af dem, der må genindlægges med mistrivsel, gulsot, vægttab eller for lille vægtøgning, så læs her hvad vi har til dig – og din baby! 

Vi tilbyder nemlig nu også vores populære barselsophold på økonomiklasse. Er du lige blevet forælder, eller går du netop nu og venter på, at din baby skal melde sin ankomst, så har du sikkert, som de fleste andre, følt en vis ængstelse ved tanken om at skulle hjem fra hospitalet få timer efter fødslen og klare alting selv, lige fra amning, bleskift, tøjskift til søvn og bøvser. Du skal altså hjem og have ansvaret for et lille menneskes velbefindende – måske endda uden nogen nævneværdig erfaring eller støtte.

Der er ingen tvivl om, at det er et kæmpe ansvar at komme hjem fra hospitalet med en lille nyfødt baby, der kun er få timer eller dage gammel. Det er et kæmpe ansvar, som kan ryste selv den sejeste supermor og superfar. Det ansvar vil vi meget gerne dele med jer, så I kan føle jer sikre og trygge og få den barselshvile, der er brug for efter fødslen. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde ro, tid og overskud til at nyde jeres lille baby (som i gamle dage, bare bedre!).

Hvorfor vi synes, at et barselsophold er guld værd

Vi ser desværre rigtig mange babyer, som kunne have haft det bedre, hvis hjælpen i dagene efter fødslen havde været bedre. Det synes vi er rigtig trist. Babyer der taber sig for meget i den første tid udenfor livmoderen, fordi amningen volder de fleste mange flere problemer, end man overhovedet forestiller sig. Babyer der får problematisk gulsot eller bliver dehydrerede og som derfor må indlægges på hospitalet igen på grund af mistrivsel. Babyer som måske ender med at skulle have lysbehandling, sonde samt diverse blodprøver. Vi ser også familier, der må pendle frem og tilbage mellem hjemmet og hospitalet for at få hjælp, hvilket selvsagt er meget stressende – og slet ikke det, der var meningen, man skulle bruge den første tid med sin baby på. Det er baggrunden for, at vi har lavet barselsophold på økonomiklasse, så alle kan være med.

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at vi synes, at alle har fortjent et af vores almindelige barselsophold med undervisning hele dagen og mulighed for hjælp til at lægge baby til brystet om natten, men vi ved også, at det ikke er en mulighed for alle. Vi synes alligevel, at så mange som muligt skal have den mulighed, det giver at få hjælp, viden og vejledning i den første sårbare tid med baby og som nybagt familie. Derfor har vi gjort det muligt at få økonomi-ophold med sikkerhed og daglig undervisning af jordemødre, der er eksperter i amning og babyer. Og kke mindst tid og ro til barselshvile.

Prisen er 2.997 kr for første døgn – og 2.497 kr for efterfølgende døgn.

Ophold med 4 overnatninger 10.488 kr

Vi har rigtig god erfaring med 4 døgns forløb, fordi det passer med at mælken skal løbe til, og at I dermed kommer hjem, når amningens etableringsfase enten er overstået eller i hvert fald godt igang. Der kan være stor forskel på at lægge sin nyfødte baby til brystet, når det pludselig er vokset (måske til dobbelt størrelse) og stenhårdt af mælk. Og det kan kræve særlig omhu at få “styret brysterne godt af” i netop den situation for at forebygge brystbetændelse og sår på brystvorterne.  Når du køber 4 døgn, så får du vores helt egen ammebog Amning med ESA-metoden og et par brystvarmere (til samlet værdi af 488 kr) med i prisen. Hvis du, som mange andre, allerede har købt de to ting i vores webshop i graviditeten, så fratrækkes de 488 kr i den samlede pris ved afregning.

Hvad indeholder barselsophold på økonomiklasse?

Med vores barselsophold på økonomiklasse får du først og fremmest muligheden for et trygt barselsophold for far, mor og baby på et af vores barselsværelser med den sikkerhed det giver at have en jordemoder inden for rækkevidde. Alt sammen til en lav pris, hvor alle kan være med.

  • Med barselsophold på økonomiklasse bor du på et hyggeligt hotelværelse på Gentofte Hotel. En af vores erfarne jordemødre tager imod dig og din familie og sørger for, at I “lander” godt og hjælper jer igang med amningen.
  • Hver morgen vil der være morgenmad i hotellets restaurant – eller maden kan medbringes til værelset på en bakke (bakken leveres tilbage i restauranten inden kl 10).
  • Frokost og aftensmad sørger du selv for, og kan købes og spises på værelserne. Det også muligt at prøve dagens ret (kun til hotellets gæster) fra restaurant Jordnær (restauranten på Gentofe Hotel), der lige har fået en Michelin-stjerne.
  • Op af dagen, på et tidspunkt, som vi har aftalt på forhånd, vil der være 1 times undervisning med en af vores jordemødre. Der vil være forskellige undervisningmoduler, som I kan vælge, alt efter hvad der er mest brug for.
  • På afrejsedagen vil undervisningstimen ligge om formiddagen, med mulighed for at stille spørgsmål til det, der venter jer derhjemme.

Der vil, efter aftale med jordemoderen, være mulighed for at tilkøbe en ekstra undervisningstime (koster 1.297 kr) eksempelvis til amningen. Det vil også være muligt, efter aftale med jordemoderen, at opgradere opholdet til at almindeligt barselsophold, hvis det viser sig, at der er brug for mere jordemoder-assistance end først antaget. Vi har som udgangspunkt ikke grædende babyer på hotellet, grædende babyer oplever vi som babyer, der har brug for hjælp (eller forældre, der har det), medmindre det selvfølgelig bare er en utilfreds baby, der er ved at blive puslet eller lige venter på at mor finder babserne frem. Så hvis jeres baby er meget grædende, vil vi sammen med jer, hjælpe jeres baby til ro.

Tid og ro til din baby og hinanden – ingen vasketøj og rengøring!

På hotellet har I ro til at hellige jer den første tid med jeres lille solsstråle uden at skulle bekymre jer om vasketøj og rengøring. I får ro til ægte redebygning og hygge, samtidig med at I ikke går på kompromis med sikkerheden eller anlægger en naiv tro på, at alt kommer til at gå af sig selv og gå godt.

En undervisningstime med jordemoderen hver dag!

Hver dag får I et undervisningsmodul på 1 time med en af Baby Instituttets erfarne jordemødre, samt mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, der har hobet sig op i løbet af det foregående døgn. Her er der også mulighed for at få finpudset ammeteknikken (og undgå alt for mange “skrammer” og de mest almindelig ammeproblemer), få en snak om døgnrytmen, om hvordan man klarer sig igennem natten uden gråd og alt for lidt søvn og fif til, hvordan du stimulerer din babys udvikling bedst muligt.

Hvis der skulle ske noget kritisk…

Man håber jo aldrig, at det sker for en, men hvis der skulle ske noget kritisk for dig, mens du er hos os, så skal du vide at jordemoderen er på hotellet 24 timer i døgnet.

Jordemoderen vil springe dig til undsætning, hvis der opstår en akut situation, hvor en fagperson er påkrævet, og du vil have et direkte nummer, som du kan få fat i os på – gælder døgnets 24 timer.

Jordemoderen er blandt andet uddannet i vejrtrækningsproblemer hos nyfødte og blødning hos moderen.

Sikkerhed og tryghed, fordi det er et lille nyt liv, der skal godt på vej!

Barselshvile på økonomiklasse er for dig, der tror på, at alt kommer til at forløbe fint, men ønsker den sikkerhed det giver at få undervisning og være i nærheden af fagpersonale den første tid, hvor alt er nyt for din baby og dig, og måske også tænker, at det vil være rart med lidt ekstra hjælp til at blive helt flyvefærdige som forældre.

  • Det er til dig der ikke går på kompromis med sikkerheden, men gerne vil klare det meste selv.
  • Til dig der har brug for et puf i den rigtige retning for at komme godt fra land i livet som nybagt forælder.
  • Til dig der måske ikke har råd til et barselsophold med fuld jordemoder-assistance, men alligevel gerne vil høste af vores kæmpe erfaring med amning, babyer og nybagte forældre.
  • Kort sagt til jer, der vil gøre noget ekstra for at sikre baby og jer selv en god start på livet og som familie.

Barselsophold på økonomiklasse foregår altid efter aftale, og vi har et begrænset antal pladser. Hvis du vil høre, om vi har plads til jer, så ring til os på tlf 22773571 eller sendt os en sms med teksten “jeg vil gerne ringes op om barselsophold på økonomiklasse”.

Vi glæder os til at se jer.