fbpx

Blog

Det sker på Baby Instituttet

Ny jordemoder på Baby Instituttet – Cecilie Jarløv Kjær!

Cecilie Jarlov Kjær

Uha, nu har det været en hemmelighed i lang tid men endelig er vi helt klar til at sige det højt! Baby Instituttet har VOKSEVÆRK, og lige om lidt starter endnu en jordemoder hos os!

Vi er simpelthen så glade for at kunne fortælle, at vi lige om lidt får selskab af skønne jordemoder Cecilie Jarløv Kjær. Cecilie har været jordemoder i 12 år og har arbejdet på både små og store fødesteder, blandt andet på som jordemoder på Herlev Hospital sammen med Nadja og Camilla.

Cecilie Jarlov Kjær

Derudover er Cecilie uddannet som både akupunktør og senest kranio sakral terapeut, og hun har masser af erfaring med at anvende begge dele til gravide, fødende og ammende kvinder – og babyer, også i sin egen private klinik. Cecilie er altså ikke bare jordemoder, men ovenikøbet “jordemoder med bonus”, og vi glæder os til for alvor at byde hende velkommen i vores lille klub af engagerede jordemødre (okay, så kald os da bare fag-nørder).

Behandlinger til både mor og baby

Det har længe været på vores ønskeliste at kunne tilbyde akupunktur og kranio sakral terapi både som selvstændige behandlinger men i høj grad også i kombination med vores amme- og babykonsultationer. Vi kommer blandt andet til at tilbyde behandling for graviditetsgener, modning og boost før fødslen, ammeboost samt behandling til babyer med refluks. Men alt det vender vi tilbage med lige om lidt!

Cecilie starter hos os d 1/11 og vi forventer at være klar til at tilbyde behandlinger midt i november måned!!

Med denne fantastiske nyhed, får vi på Baby Instituttet helt sikkert en god weekend

– og vi ønsker det samme til dig og dine!

 

PS. Er du også “jordemoder med bonus” – og vil du også gerne være med på holdet? Så kontakt os endelig! Vi fortsætter nemlig vores vokseværk.

PPS. Er du ikke jordemoder, men kan du noget med gravide, mødre og babyer du gerne vil tilbyde, så er du lige så velkommen til at kontakte os.