fbpx

Blog

Det sker på Baby Instituttet

Ny jordemoder – Lotte Drechsler

Jordemoder Lotte Drechsler

Jordemoder Lotte Drechsler fra Baby InstituttetHej, jeg hedder Lotte Drechsler (1976). Jeg blev uddannet jordemoder i 2004.

Jeg har arbejdet i Aalborg og i Herning, med de fleste facetter af jordemoderiet.

De fleste timer har jeg brugt på fødegangen. Jeg har ikke længere tal på, hvor mange børn, jeg har taget imod. Derudover har jeg arbejdet på barselsgangen, obstetrisk ambulatorium, efterfødselsambulatoriet, kendt jordemoderordning (med speciale i tvillinggravide og gravide med fødselsangst), konsultationsarbejde og fødselsforberedelse.

Jeg er født og opvokset i Jylland, og København har altid ligget meget langt væk……

Men nu hvor jeg nærmer mig de 40, er det vist tid til at begynde at udforske verden!!

Har altid vidst jeg skulle være jordemoder

På en eller anden måde har jeg altid vidst, at jeg skulle være jordemoder. I hvert fald kan jeg ikke huske, at jeg har drømt om at blive andet end en dygtig jordemoder.

Mit billede af en ”rigtig” jordemoder har altid været en varm, kærlig og håndfast kvinde, som med handlingsanvisende vejledning guider kvinder, mænd og børn trygt igennem den skelsættende livsfase graviditet, fødsel, amning og den første tid med ens baby er.

Lige sådan en jeg vil være.

2-årig massageterapeutuddannelse

Sideløbende med mit jordemoder arbejde har jeg taget en 2-årig massageterapeutuddannelse med speciale i graviditetsmassage og efterfødselsmassage samt babymassage.

Fra 2009 til nu har jeg haft min egen klinik med gravidmassage, hvor jeg bl.a. har behandlet væskefyldte ben, plukkeveer og bækkensmerter. Jeg har endvidere kursus i babymassage og er med baggrund i mange års gymnastikerfaring optaget af børns motoriske udvikling.

Nye muligheder både professionelt og privat

Med jobbet her på Det Private Barselshotel, ser jeg muligheden for et nyt eventyr – både professionelt og privat. Godt håndværk har altid fascineret mig og samværet med andre mennesker er mit brandstof.

Jeg glæder mig til at møde jer.

 

Lotte Drechsler, jordemoder
Lotte Drechsler er uddannet jordemoder i 2004 og har arbejdet som jordemoder siden. Lotte har desuden en uddannelse som massageterapeut. Lotte startede på Det Private Barselshotel / Baby Instituttet i november 2015.