LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Nusseklud / sutteklud

Min nye dejlige bløde ven – min sutteklud

En sutteklud er en dejlig ting at have, når man er baby og skal sove. Men den er ikke til at sutte på – det er en sut til gengæld. Ofte går en sut og en sutteklud hånd-i-hånd.

En sutteklud er et blødt og dejligt stykke stof som mange babyer elsker at have. Den er en god og tryg hjælp, når man skal lære at falde i søvn selv. En baby kan godt lide at have noget ved sit ansigt at putte ved og putte med. Og det skal selvfølgelig føles blødt og lækkert. En god sutteklud skal også have noget som små babyfingre kan pille og nusse med, en eller anden form for “snip” eller hjørne af stofstykket, som stikker lidt ud. Fx lange kanin-ører, en muse-næse eller bløde elefant-ører.

En sutteklud kan bruges helt fra starten af livet

Ved at give din baby en sutteklud helt fra starten af, vil din baby lære at forbinde suttekluden med søvn. Put din baby til at sove med suttekluden ved sin kind. Også selvom din baby er helt nyfødt og endnu ikke forstår, hvad det vil sige at være ejer af en sutteklud. Din baby kan i starten ikke kan finde ud af at holde om suttekluden og røre ved den, men det kommer!

Suttekluden føles rar at kramme og nusse med fingrene, og det føles dejligt at have suttekluden ved ansigtet. Mange babyer kan godt lide at have noget der dækker lidt for øjnene, når de skal sove. Suttekluden kan være med til at “slukke lyset”, ved at den blidt ligges over babys øjne. Pas på din baby ikke bliver for varm. Når din baby bliver stor nok til selv at gøre det, kan babyen selv bestemme om, hvor meget eller hvor lidt af suttekluden, der skal være omkring ansigtet og/ eller over øjnene.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!