“Som ansvarlig for shop og butik og medhjælper på de sociale medier er jeg med til at sprede et vigtigt budskab om Baby Instituttet, så vores jordemødre kan gøre en kæmpe forskel for flere og flere familier”

Nikoline Spindler, shop medarbejder

Jeg afsluttede, i 2013, 9.kl på Steinerskolen i Vejle og har efterfølgende været på efterskole og højskole for musik og kreative fag. Jeg har ingen uddannelse endnu, da jeg vidste med mig selv, jeg gerne ville finde noget, jeg brændte for, inden uddannelse blev aktuelt for mig.

Jeg er vokset op i en familie med selvstændige forældre og 5 mindre søskende. Deraf opstod muligheden for at blive privat børnepasser for min 18 år yngre lillebror, og derudover starte mit eget firma med cvr.nr. Her lavede jeg freelance arbejde med hjemmeside, mail, regnskab og meget andet.

Det var dog kun til jeg mødte jordemoder Ditte Bach – et perfekt match og et passioneret samarbejde. Jeg har siden april 2017 været med til at lave store dele af hjemmesiden, vores dag-for-dag mailserie, webshop og nu laver jeg sociale medier. Du vil møde mig på Instagram og Facebook med mine mange emoji smileys og højt humør f.eks. når der er konkurrencer, og det er også mig du er i kontakt med på shopmailen.

Mig kan du få fat i på de fleste tidspunkter i døgnet, og jeg tager imod feedback, historier, billeder og inspiration med kyshånd på shopmailen!