HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Nattøj til baby

En nyfødt baby har ikke rigtig brug for nattøj

Når din baby er helt lille, har han eller hun ikke rigtig brug for nattøj. Eller det vil sige: Det tøj barnet har på hele døgnet, minder lidt om nattøj. Nattøj er ofte bare dejlig bløde dragter, uden kraver og andet, som man kan bruge om natten.

Nattøj til baby

Når din baby bliver lidt ældre, og der er flere dikkedarer på din babys tøj, begynder nattøj at komme ind i billedet. Det vil i starten ofte være en natdragt, altså en heldragt, der er nem at give på. Vi har også en specialdesignet natbluse til det mindre barn, der kan åbnes forneden, så du nemt kan pusle din baby om natten uden af skulle gøre en masse. Din baby vil i nattrøjen have følelsen af bare ben, hvilket vil være en dejlig følelse for mange.

Senere kommer natdragten i konkurrence med et sæt af natbluse og natbukser, ofte med en undertrøje (bodystocking uden ærmer) under, så maven holdes varm.

God nattøj jagt – og god søvn, når i kommer der til.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

P.S Står det ikke så godt til med søvnen, så se dig omkring i vores soveunivers, her finder du en masse spændende læsning om søvn.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!