LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Natlamper & lamper til baby ankomst & børneværelset

Lys er vigtigt for os mennesker. Vi bliver glade, når solens stråler rammer os. Vi bliver måske endda lidt mere lykkelige af det. Når solen ikke skinner, og det er mørkt, så kan vi skabe hygge og lys med lamper. Det er sådan nogle hyggelige nogle af slagsen du kan finde her.

Lamper og lys er også med til at gøre, at du bedre kan se hvad du laver. En god lamper ved puslepladsen kan være vigtig for, at du kan holde din baby helt ren ved numsen, men det vil også være en fordel, at du har en lampe der kan imødekomme et mere behageligt og varmt lys til om natten, når du gerne vil have at din baby jo ikke vågner for meget op, så i alle sammen hurtigt kan komme i seng (og sove igen) efter endt amning. Et blåt lys eller skarpt lys vil gøre det sværere. Her vil et varmt lys i røde nuancer være det perfekte valg. Det samme gælder hvis du har brug for en natlampe.

Lamper skaber lys og hygge!

Her i kategorien lamper og lys, kan du finde pæne lamper, der pynter på børneværelset. Men også lamper det giver et dejligt lys.

Lad der komme lys over land – og omkring din baby.

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!