KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Natlampe / ammelampe, smart til nætterne med baby

Lys er vigtigt for os mennesker. Vi bliver glade, når solens stråler rammer os. Vi bliver måske endda lidt mere lykkelige af det. Når solen ikke skinner og det er mørkt, skaber vi hygge og lys med lamper. Det samme gælder når vi er oppe om natten.

Lamper og lys om natten gør, at du bedre kan se hvad du laver. En god lampe ved puslepladsen er vigtig for, for at du kan holde din baby ren. Det samme gælder, når du er oppe om natten, og din baby skal have mad. Du har brug for at kunne se hvad du eller din baby laver. I hvert fald til I måske næsten ved hvordan “i søvne”.

Lys får dig (og din baby) til at vågne mere op

Problemet med lys er, at det gør os mere friske. Faktisk er lys ikke godt for os om natten, da det vækker os mere op, end vi har brug for om natten. Det er derfor en fordel med en natlampe, der kan imødekomme et mere behageligt og varmt lys til om natten, hvor du gerne vil have at du og din baby ikke vågner for meget op. Formålet er jo at I alle hurtigst muligt kan komme i seng (og sove igen) efter endt madning.

Lys får melatoninen i kroppen til at falde og gør det sværere at falde i søvn igen. Eller det vil sige, ikke alt slags lys, men alt skarpt lys, hvidt lys og blåt lys vil gøre det sværere at finde ind i søvnen igen.

Når du skal op om natten med din baby

Et dæmpet lyt vil gøre det nemmere at sove igen. Og især hvis du har mulighed for at vælge en natlampe med et rødt lys. Et varmt lys i røde nuancer er derfor det perfekte valg til om aftenen og til nætterne med din baby. Især fordi rødt lys ikke forstyrrer melatoninen på samme måde som det hvide og blå lys.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!