HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Natlampe / ammelampe, smart til nætterne med baby

Lys er vigtigt for os mennesker. Vi bliver glade, når solens stråler rammer os. Vi bliver måske endda lidt mere lykkelige af det. Når solen ikke skinner og det er mørkt, skaber vi hygge og lys med lamper. Det samme gælder når vi er oppe om natten, og skal se hvad vi laver.

Når du skal op om natten med din baby

Lamper og lys om natten gør, at du bedre kan se hvad du laver. En god lampe ved puslepladsen er vigtig for, for at du kan holde din baby ren. Det samme gælder, når du er oppe om natten, og din baby skal have mad. Du har brug for at kunne se hvad du eller din baby laver. I hvert fald til I måske næsten ved hvordan “i søvne”.  Men faktisk er lys ikke godt for os om natten, da det vil vække os mere op, end vi har brug for om natten.

Det er derfor en fordel med en natlampe, der kan imødekomme et mere behageligt og varmt lys til om natten, når du gerne vil have at du og din baby ikke vågner for meget op. Formålet er jo at I alle hurtigst muligt kan komme i seng (og sove igen) efter endt madning. Et skarpt lys eller et blåt lys vil gøre det sværere.

Lys får dig (og din baby) til at vågne mere op

Problemet med lys er, at det gør os mere friske. Lys får melatoninen i kroppen til at falde og gøre det sværere at falde i søvn igen. Eller det vil sige, ikke alt slags lys.

Rødt lys forstyrrer nemlig ikke melatoninen på samme måde som hvidt eller blåt lys. Et varmt lys i røde nuancer er derfor det perfekte valg til om aftenen og til nætterne med din baby.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!