”Jeg finder enorm stor glæde og tilfredshed i at kunne udføre mit jordemoderfaglige arbejde ordentligt, fordi jeg ved hvor stor betydning det har for den nybagte mor, far og baby at blive guidet og hjulpet godt ind i det nye familieliv”

Nadja Kofoed Christensen, jordemoder

Jeg elsker at jordemoderi, der er både fascinerende og spændende

Fra den dag jeg startede på jordemoderskolen har jeg fundet graviditet, fødsel og barselstiden meget fascinerende og spændende, og jeg tror aldrig nogensinde, jeg kommer til at kede mig i dette fag. Jeg elsker at blive overrasket over og nysgerrig på hvad, hvordan og hvorfor den enkelte kvinde eller baby gør, som de gør.

Rigtig jordemoderi handler for mig om at vejlede, støtte og respektere den enkelte mor, far og baby i gennem nogle af de absolut mest betydningsfulde øjeblikke i livet. Lige præcis der hvor livet begynder for den nybagte familie, findes et kæmpe vækstpotentiale, som blot skal vandes, gødes og værnes om. Det er for mig den vigtigste opgave som jordemoder.

Jeg er uddannet jordemoder i 2008, og har erfaring fra både små og store fødesteder på Sjælland (Glostrup, Herlev og Roskilde). I mit jordemoderliv har jeg erfaring fra fødegangen, akut svangre, efterfødselsambulatorium og jordemoderkonsultation, og så har jeg altid elsket at undervise i fødselsforberedelse.

Jeg er gift og har to dejlige børn, August (2010) og Sophia (2013). Begge mine børn er født hjemme i vand, i trygge og rolige omgivelser. Jeg har ammet begge mine børn. Jeg har både oplevet at have et kompliceret og heldigvis også et helt uproblematisk smertefrit ammeforløb.

Nadja Kofoed Christensen, jordemoder