fbpx

Myggenet / insektet til barnevogn & klapvogn

Myggenet / insektnet til barnevognen eller klapvognen er et fintmasket net, der bruges til beskytte barnet mod insekter, når barnet ligger i vognen og sover. Her tænktes mest på fluer, der kan sætte sig på barnet og forstyrre søvnen. Myg der kan stikke barnet. Og hvepse, der også kan slikke barnet, hvis den kommer i klemme (eksempelvis under en arm). Omkring nettet er der et elastik, så insektnettet kan spændes om vognen og hindre adgang til barnet.

Insektnet beskytter også mod katte

Insektnet kan også beskytte barnet mod katte, der ligger sig op til barnet eller ligger sig op oven på barnet. Det gør de ofte fordi de synes det er hyggeligt og måske fordi barnet lugter af mælk. Det vil selvfølgelig kun være relevant, hvis du ikke er i nærheden af vognen, som hvis barnet står i gården eller haven og sover.

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.