KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Myggenet / insektnet til barnevogn & klapvogn er et must

Myggenet / insektnet til barnevognen eller klapvognen er et fintmasket net, der bruges til at beskytte barnet mod insekter, når barnet ligger i barnevognen eller klapvognen og sover. Her tænkes mest på fluer, der kan sætte sig på barnet og forstyrre søvnen. Myg der kan stikke barnet. Og hvepse, der også kan slikke barnet, hvis den kommer i klemme (eksempelvis under en arm). Omkring nettet er der elastik, så insektnettet kan spændes om vognen og hindre adgang til barnet.

Hvornår bruges myggenet

Du har brug for myggenet om sommeren, især i den tid der er hvepse og myg, der kan finde på at stikke din baby under søvnen.

Hvis dit myggenet er sort, skal du passe særligt på, at din baby ikke har det for varmt i vognen.

Myggenet beskytter også mod katte

Myggenet kan også beskytte barnet mod katte, der ligger sig op til barnet eller ligger sig op oven på barnet eller den nederste del af barnevognen. Det gør de ofte fordi de synes det er hyggeligt og måske fordi barnet dufter af mælk.

Det er selvfølgelig kun relevant, hvis du ikke er i nærheden af barnevognen, eksempelvis hvis dit barn står i gården eller haven og sover.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!