Mødregruppe online

Mødregruppen fik sin begyndelse med kvindefrigørelsen, for mere end 30 år tilbage. I dag er det en hyggelig del af den danske barselskultur. Mødregruppen har til formål at skabe netværk mellem kvinder, der befinder sig i den samme omvæltende situation i livet. Her kan nybagte mødre dele følelser og erfaringer som man i gamle dage fik fra den store familie, man levede sammen med. Tiden som mor til en lille ny, er nemlig ofte fyldt med spørgsmål, undren, nysgerrighed og frustration. Netop derfor, finder mange kvinder glæde i at kunne dele denne tid, med andre mødre, som oplever eller har oplevet noget af det samme. Mange danner en mødregruppe ud fra sundhedsplejerskens sammensætning. Og andre finder sammen med veninder der også har nyfødte børn. Mange mødregrupper holder ved i årevis efterfølgende.

Uanset hvad, afspejler Mødregruppen en tid, hvor man deler en helt ny og spændende tid i livet. Måske snakker I og glædes ved hinandens erfaringer? Måske spiser I kage og drikker kaffe mens I ammer og putter jeres små babyer til lur? Og måske søger I sammen ny viden om søvn, amning, gråd eller sutter?

Mødregruppe i selskab med en af Baby Instituttets jordemødre

Hvis du er en del af en mødregruppe, hvor I kunne have lyst til at få en masse viden og gode råd om netop jeres børn, så har I nu muligheden for at afholde en mødregruppe i selskab med én af Baby Instituttets dygtige og erfarne jordemødre. Vores jordemødre på Baby Instituttet er nemlig specialuddannede i spædbarnspleje af nyfødte og større babyer, de ved alt om amning, døgnrytme, flaskegivning, sutter, overgang til fast føde og meget, meget mere. Vi jordemødre har haft tusindvis af babyer i hænderne og har hjulpet massevis af familier med alle verdens tænkelige udfordringer i barselsperioden. Og så elsker vi at dele ud af vores viden og hjælpe jer igennem nogle af de udfordringer, man møder undervejs.

Det kan være så nervepirrende at være ny mor så at have en time med Camilla fra Baby Instituttet til at spørge om alt fra mad til søvn og tænder var så beroligende. Hun er et orakel! Pernille

Lyder det som noget for jer? Mødregruppen foregår i vores online univers, hvor I alle kan være med på samme tid. Her vil I kunne præsentere nogle af de udfordringer I står med eller områder hvor I gerne vil have mere viden eller vejledning og sammen med jordemoderen, taler I jeres konkrete udfordringer igennem sammen.

En mødregruppe-session hos os varer 1 time og prisen er ialt 997 kr (max 6 deltagere, kontakt os, hvis I er flere. Så laver vi en skræddersyet løsning).

I kan booke tid til jeres helt egen online mødregruppe i selskab med os lige her

Sessionen foregår på jeres præmisser og kommer til at handle om de udfordringer I hver især sidder med. Derfor vil vi også  gerne bede jer alle sammen, når I har booket jeres tid, om at forberede en kort præsentation af jer og jeres baby, med en lille beskrivelse af hvad der går mindre godt, noget I gerne vil forbedre eller bare gerne vil vide mere om. Så starter vi med en kort runde og så tager vi fat på de udfordringer I beskriver og snakker dem godt igennem.

Det var en gave at få virtuelt besøg af Camilla fra Babyinstituttet og få svar på konkrete spørgsmål og vejledning til diverse situationer indenfor både søvn og amning. Det fungerede rigtig godt at have denne seance med min mødregruppe, da det er mødre jeg kender i forvejen og føler mig tryg ved, og derudover altid lærerigt at høre de andre mødres spørgsmål. Mor til baby, 5 måneder.

Vi vil elske at holde mødregruppe med jer og være med til at dele vores viden og erfaringer med jer og jeres babyer!