HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Modermælkserstatning (MME) oversigt

Modermælkserstatning er lavet ved at undersøge sammensætningen af modermælk. Man har undersøgt en masse kvinders mælk og lavet nogle gennemsnitsberegninger på hvor meget sukkerstof, protein og fedtstoffer, vitaminer og mineraler med mere der er i brystmælken. Med udgangspunkt i den formular har man skabt et produkt der ligger så tæt op af det som muligt.

MME er primært lavet på komælk, men indeholder også vegetabilske olier (palmeolie, rapsolie, sojaolie, kokosolie) samt mineraler og vitaminer. Hvad der helt nøjagtigt er i, kan variere fra produkt til produkt, men vil fremgå af indlægssedlen på det enkelte produkt.

Oversigt over MME

Her ser du en oversigt over de typer af MME, der er på markedet.

MME Producent Økologisk Special Andet
 Allomin 1 (blå) Semper
 Allomin 1 (grøn) Semper syrnet
 Allomin 1 Sensi (gul) Semper syrnet
 Baby & me Arla Øko
 HIPP Hipp Øko
 Holle Holle Øko
 Nan 1 H.A. Nestle
 Nan 1 Pro Nestle
 NAN 1 Sensilac Nestle +
 Nan 1 Supreme Nestle

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!