KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Massage som smertelindring under fødslen

Massage er at få en anden person til at trykke, massere eller stryge med en på de områder, der gør ondt – oftest under veerne. Massage har været brugt som smertelindring til fødsler i årevis og udmærker sig ved at kunne gives af alle og ingen bivirkninger at have.

Massage under fødslen givet af manden til den fødende

Hvilken effekt har massage under fødslen

Massage kan virke smertelindrende og afslappende.

Nogle kvinder klarer sig gennem fødslen alene med massage, hvor andre oplever massage som forstyrrende eller slet ikke bryder sig om at blive rørt ved under veen.

Hvordan gives massage under fødslen

Det er ikke til at sige, hvordan det er rarest at blive rørt under veerne, da det er forskelligt fra fødende til fødende – og det kan også ændre sig i løbet af fødslen.

Nogle kvinder kan lide en blid berøring over et stort område i ve-pausen, andre kan bedst lide, at der bliver trykket kraftig på et bestemt område under veen og andre igen kan lide bare at blive holdt om bækkenet under veen. Man må forsøge sig frem

Det kan være din partner, jordemoderen eller en jordemoderstuderende, der giver massage under fødslen.

Andre artikler om fødslen

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!