HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Massage som smertelindring under fødslen

Massage er at få en anden person til at trykke, massere eller stryge med en på de områder, der gør ondt – oftest under veerne. Massage har været brugt som smertelindring til fødsler i årevis og udmærker sig ved at kunne gives af alle og ingen bivirkninger har.

Massage under fødslen givet af manden til den fødende

Hvilken effekt har massage under fødslen

Massage kan virke smertelindrende og afslappende.

Nogle kvinder klare sig gennem fødslen alene med massage, hvor andre oplever massage som forstyrrende eller slet ikke bryder sig om at blive rørt ved under veen.

Hvordan gives massage under fødslen

Det er ikke til at sige, hvordan det er rarest at blive rørt under veerne, da det er forskelligt fra fødende til fødende – og det kan også ændre sig i løbet af fødslen.

Nogle kvinder kan lide en blid berøring over et stort område i ve-pausen, andre kan bedst lide, at der bliver trykket kraftig på et bestemt område under veen og andre igen kan lide bare at blive holdt om bækkenet under veen.

Det kan være din partner, jordemoderen eller en jordemoderstuderende, der giver massage under fødslen.

Hvad vi kan gøre for dig

Vores Fødselsforberedelse; Fødsel i kontrol er for dig der sammen med din partner gerne vil være så godt som muligt klædt på til fødslen. Desuden er du med vores vejrtrækningsteknik sikret en optimal iltning til din baby under veerne, god kontrol over din krop og god smertelindring.

Efter fødslen kan du og din baby komme trygt og sikkert fra start med barselsophold på Baby Instituttets Barselshotel hvor der er tid til dig og din baby. Her giver vi hands on ammehjælp 24 timer i døgnet, og I bliver klædt på til at kunne skabe de bedste betingelser for jeres baby, når I kommer hjem.

Andre artikler om fødsel og kejsersnit

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!