Minibog: Mælkevejen – sådan får du en god mælkeproduktion og en mæt og tilfreds baby

Med et nyfødt barn i armene opdager man hurtigt, at der ikke er noget mere vigtigt end, at ens mælkeproduktion matcher ens babys behov.

Her kan du kvit og frit få mini-bogen: Mælkevejen – vejen til en god mælkeproduktion og en mæt og tilfreds baby. Du tilmelder dig samtidig at få tips, tricks, viden, inspiration og nyheder fra os.

Med mini-bogen får du vigtig viden om mælkeproduktionen, du ikke kan læse dig til andre steder. Den er skrevet af jordemoder Ditte Bach, der til dagligt hjælper nybagte forældre og deres babyer med at få en velfungerende hverdag og amning.

Ved at læse bogen finder du ud af hvordan du etablerer en god mælkeproduktion, samt hvad der skal til for at øge din mælkemængde, hvis du har problemer med en for lille mælkeproduktion.

Udfyld felterne i kassen foroven – og tryk på Ja tak, giv mig bogen. Før mini-bogen kommer til dig, skal du først bekræfte den mail du modtager fra os.

Bogen må ikke distribueres eller videresendes, så kender du nogen, der kunne have glæde af bogen, så send dem dette link, så de selv kan tilmelde sig og få bogen:

babyinstituttet.dk/maelkevejen

God fornøjelse