“Jeg ser dannelsen af en lille ny familie som en af de vigtigeste ting her i livet. Og jeg ser det som en af mine fineste opgaver som jordemoder, at hjælpe forældre til at komme godt fra start. “

Lotte Rex Thestrup, jordemoder

En bred palette af erfaring og viden om krop og sind

Jeg ser dannelsen af en lille ny familie som en af de vigtigeste ting her i livet. Og jeg ser det som en af mine fineste opgaver som jordemoder, at hjælpe forældre til at komme godt fra start. Med min faglighed kan jeg støtte op om familien og med omsorg, nænsomhed og empati møde familien i øjenhøjde, så jeg kan se dem som individer og nysgerrigt undersøge, hvordan jeg støtter dem bedst muligt i at få deres familie til at blomstre.

Jeg er uddannet jordemoder i 2011 og har arbejdet på både større og mindre fødesteder. Mit jordemoder-hjerte har altid banket for familiedannelsen og den tidlige indsats.

De sidste 4 år har jeg arbejdet med tidlig indsats og har støttet, rådgivet og vejledt gravide og nybagte forældre med børn fra 0-1 år. Jeg er, udover at være uddannet jordemoder, uddannet afspændingspædagog (psyko-motoriker) og har en terapeutisk efteruddannelse. Jeg har derfor en bred palette af erfaring og viden om både krop og sind, der er en vigtig brik i mit arbejde som jordemoder og som jeg kan bruge til at støtte nybagte forældre på Baby Instituttet.
Jeg er nysgerrig og optaget af at finde løsninger, der fungerer for familien. Jeg finder det utrolig vigtigt, at familien går hjem med følelsen af, at de mestrer det vi har talt om, og at de bevarer deres integritet.

Jeg er gift med Flemming og sammen har vi to dejlige unge mennesker Gustav ( 2000 ) og Cecilie ( 2002 ). Begge mine fødsler har været ukomplicerede og jeg har ammet begge børn til de var ca. 10 måneder.