fbpx

Jordemoder Lotte Drechsler fra Baby Instituttet

“For mig udspiller godt jordemoderi sig i spændingsfeltet, hvor familier fødes: Hvor kvinder bliver til mødre, hvor mænd bliver til fædre og hvor børn folder sig ud som unikke væsener.”

Lotte Drechsler, jordemoder og IBCLC

Jordemoder & massageterapeut

På Baby Instituttets Barselshotel ser jeg muligheden for, via godt håndværk, høj faglighed, tid og omsorg for den enkelte familie, at hjælpe det gode familieliv i gang.

Jeg ved ikke præcist, hvornår det gik op for mig, at jeg skulle være jordemoder – på en måde har det bare altid været der. Lysten til at blive en god (jordemoder) håndværker.

Jeg er uddannet jordemoder i 2004 og har arbejdet i Aalborg og Herning. Jeg har hentet erfaring på fødegangen, på barselsgangen, i obstetrisk ambulatorium, i kendt jordemoderordning med fokus på tvillingegravide og kvinder med fødselsangst, i jordemoderkonsultationer og lavet fødselsforberedelse.

I 2019/2020 uddanner jeg mig til IBCLC-ammevejleder.

Sideløbende med mit jordemodervirke har jeg taget en to-årig massageterapeut uddannelse med speciale i graviditets-, og efterfødselsmassage og haft egen klinik fra 2009-2015. Her har jeg blandt andet afhjulpet bækkensmerter, plukkeveer og væskefyldte ben.

Jeg har altid lavet gymnastik, jeg har en lederuddannelse og har undervist hundredevis af børn i alle aldre.

Jeg er gift og har 3 skønne børn: Frida (2005), Kasper (2007) og Jakob (2013). Alle 3 børn er født ved lange, men normale fødsler.

Lotte Drechsler, jordemoder.