Lotte Drechsler (1976), jordemoder

“For mig udspiller godt jordemoderi sig i spændingsfeltet, hvor familier fødes: Hvor kvinder bliver til mødre, hvor mænd bliver til fædre og hvor børn folder sig ud som unikke væsener.”

Lotte Drechsler, jordemoder.

 

På Det Private Barselshotel ser jeg muligheden for via godt håndværk, høj faglighed, tid og omsorg for den enkelte familie at hjælpe det gode familieliv i gang.

Jeg ved ikke præcist, hvornår det gik op for mig, at jeg skulle være jordemoder – på en måde har det bare altid været der. Lysten til at blive en god (jordemoder) håndværker.

Jeg er uddannet jordemoder i 2004 og har arbejdet i Aalborg og Herning. Jeg har hentet erfaring på fødegangen, på barselsgangen, i obstetrisk ambulatorium, i kendt jordemoderordning med fokus på tvillingegravide og kvinder med fødselsangst, i jordemoderkonsultationer og lavet fødselsforberedelse.

Sideløbende med mit jordemodervirke har jeg taget en to-årig massageterapeut uddannelse med speciale i graviditets-, og efterfødslesmassage og haft egen klinik fra 2009-2015. Her har jeg blandt andet afhjulpet bækkensmerter, plukkeveer og væskefyldte ben.

Jeg har altid lavet gymnastik, jeg har en lederuddannelse og har undervist hundredevis af børn i alle aldre.

Jeg er gift og har 3 skønne børn: Frida (2005), Kasper (2007) og Jakob (2013). Alle 3 børn er født ved lange, men normale fødsler.