LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Legetøj med rytme & lyd

Ring, Ring, Ding Dong, Blink, Blink…

Der er legetøj med og uden lyd. De fleste forældre foretrækker nok legetøj uden lyd, hvis de skal vælge. Men legetøj med lyd kan nu noget helt særligt – skulle jeg hilse og sige fra det fleste babyer. Især drenge (jeg har ikke nogen statistik eller studier på det, så det kan meget vel være en skrøne) er ret vilde med noget der kan sige noget – og også ofte med noget, der kan bevæge sig eller sættes i bevægelse. Så det synes jeg skal til. Det skal selvfølgelig ikke stå alene, det skal selvfølgelig kombineres med eksempelvis klodser eller andre simple legesager – uden tryk på alle sanser.

Her finder du alt det legetøj, der kan sige noget – hvis din baby også er vild med ring, ring, ding dong og blink, blink.

Legetøj med musik og rytme

En anden ting der kan sige lyde, er ting med musik og rytme i. Dem finder du også her! Det er nemlig rigtig godt at få musik i din babys liv. Musik er kreativt og stimulerende og en verden der gerne må åbne sig for din baby

God fornøjelse

Ditte Bach, jordemoder og direktør for Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!