HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Rangler & legetøj med lyd

En rangle er en klassiker, når din baby er helt ny og vil have underholdning for alle pengene. En rangle er nem at gribe om og siger en lyd, når barnet har fat i den og bevæger den. Der findes uendeligt mange forskellige slags rangler på markedet.

Hov, hvad er det for en lyd?

En god rangle er et rigtigt godt redskab til at underholde sig selv og vil kunne stimulere din baby. En rangle kan også være en hjælp til at aflede din babys opmærksomhed og måske til at få din baby til at falde til ro. En rangle med en fin lyd vil ofte kunne aflede en babys opmærksomhed, når du selv rasler med den og får gråden til at ophøre. Det kunne eksempelvis være i autostolen, hvis din baby ikke synes, at det er så sjovt at køre bil eller på puslepladsen.

En bidering og en rangle har alle børn en eller flere af i deres legetøjskasse. De vokser relativt hurtigt fra begge dele, ranglen kan selvfølgelig bruges i længere tid på grund af lyden, men den skaber stor glæde helt i starten.

Ring, Ring, Ding Dong, Blink, Blink…

Der er legetøj med og uden lyd. De fleste forældre foretrækker nok legetøj uden lyd, hvis de skal vælge. Men legetøj med lyd kan nu noget helt særligt – skulle jeg hilse og sige fra de fleste babyer.

Især drenge (jeg har ikke nogen statistik eller studier på det, så det kan meget vel være en fejlerfaring) er ret vilde med noget der kan sige noget – og også ofte med noget, der kan bevæge sig eller sættes i bevægelse. Det synes de ofte der skal til.

Legetøj med lyd, blik mv. skal selvfølgelig ikke stå alene. Det skal selvfølgelig kombineres med eksempelvis klodser eller andre simple legesager – uden tryk på alle sanser. Du vil se om din baby også er vild med ring, ring, ding dong og blink, blink.

Legetøj med musik og rytme

En anden ting ,der kan sige lyde, er ting med musik og rytme i. Det er rigtigt godt at få musik i din babys liv, hvordan og i hvilken kvalitet bestemmer du. Musik er kreativt og stimulerende og en verden, der gerne må åbne sig for din baby

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!