KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Rangler & babys første legetøj med lyd

En rangle er en klassiker, når din baby er helt lille og skal underholdning. En rangle ofte er nem at gribe om og siger en lyd, når barnet har fat i den og bevæger den. Dertil har den ofte klare farver, der appellerer til og er mere spændende for det helt lille barn. Der findes uendeligt mange forskellige slags rangler på markedet, du har brug for et par stykker.

Hov, hvad er det for en lyd?

En god rangle er et rigtigt godt redskab til at begynde også at kunne underholde sig selv og vil kunne stimulere din baby. En rangle kan også være en hjælp også til at aflede din babys opmærksomhed og måske til at få din baby til at falde til ro.

En rangle med en fin lyd vil ofte kunne aflede en babys opmærksomhed, når du selv rasler med den og får gråden til at ophøre. Det kunne eksempelvis være i autostolen, hvis din baby ikke synes, at det er så sjovt at køre bil eller på puslepladsen, hvis det med puslingerne ikke er et hit.

En bidering og en rangle har alle børn en eller flere af i deres legetøjskasse. De vokser relativt hurtigt fra begge dele, men især noget det kan sige en lyd skaber stor glæde helt i starten. Ranglen kan bruges i længere tid end en bidering, da den er mere underholdende på grund af lyden.

Ring, Ring, Ding Dong, Blink, Blink…

Der er legetøj med og uden lyd. De fleste forældre foretrækker nok legetøj uden lyd, hvis de skal vælge. Men legetøj med lyd kan noget helt særligt – skulle jeg hilse og sige fra de fleste babyer. Du vil nemt se om din baby også er vild med ring, ring, ding dong og blink, blink.

Især drenge er ret vilde med noget der kan sige noget – og også ofte med noget, der kan bevæge sig eller sættes i bevægelse. Det synes de ofte der skal til. Det er ikke noget vi har statistik eller studier på, så det kan meget vel være en fejlerfaring.

Legetøj med lyd, blik skal selvfølgelig ikke stå alene, men selvfølgelig kombineres med eksempelvis klodser eller andre simple legesager – uden tryk på alle sanser.

Legetøj med musik og rytme

Rangler er barnets første legetøj, der kan sige en lyd, men der er også andre ting med musik og rytme i. Det er rigtigt godt at få musik i din babys liv, hvordan og i hvilken kvalitet bestemmer du selv. Musik er kreativt og stimulerende og en verden, der gerne må åbne sig for din baby

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!