fbpx

Blog

Amning & flaske / Det sker på Baby Instituttet

Jubii vores ammebog kan NU lånes på dit bibliotek!!!

Amning Med ESA-Metoden 2. oplag

Vi kan slet ikke få armene ned her – vi har nemlig fået en rigtig flot “anmeldelse” af vores ammebog; Amning Med ESA-Metoden fra bibliotekerne. Den gør at du NU kan finde vores ammebog på alle landets biblioteker – og hvis de ikke har fået den hjem endnu, så får de det lige om lidt eller bestiller den, når du giver til kende at du ønsker at låne den.

Det er et stort skridt for amningen – og for os på Baby Instituttet, så vi kan få udbredt budskabet om at amningen kan tilrettes, så den er smertefri!!

Så vil rigtig gerne have at du tager en tur på biblioteket – eller på biblioteket online – og låner den. Fordi så tager bibliotekerne nemlig flere af dem hjem, så den står op hylderne. For der er jo ikke meget ved en ammebog, som man bestiller i dag – og som man først kan få til sommer (sådan er det nemlig på de fleste biblioteker i skrivende stund). Hmm, der sidder ens baby jo nærmest og spiser ske-mad…

Amning Med ESA-Metoden 2. oplag

Du kan se anmeldelsen til bibliotekerne her:

Amning med ESA-Metoden, Anmeldelse fra bibliotekerne. Amning med ESA-Metoden, Anmeldelse fra bibliotekerne.

Skøn dag til dig!
Ditte Bach, jordemoder.
Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.