Lær din baby at sove – sovekursus for babyer, der ikke bare sover

Effektiv og kærlig vej til søvn for din baby og dig

Lær din baby at sove er en metode, der lærer dig, hvordan du lærer din baby at sove. Hvordan;

 • Du lærer din baby at falde i søvn
 • Du lærer din baby at sove – for sig selv og uden at være i bevægelse
 • Du lærer din baby at sove nok – til friskhed
 • Du lærer din baby at sove om natten – kun afbrudt af evt. behov for mad
 • Du lærer din baby at sove længere om morgenen
 • Du lærer din baby gode og lette soverutiner

Vores metode virker og det er ikke et problem, hvis du allerede har forsøgt både det ene og det andet uden, at det har haft nogen særlig effekt. Alle babyer kan lære at sove med vores metode.

Vi oplever, at udfordringer med søvnen ofte udspringer af “overaktive” overlevelsesinstinkter, eller at barnet har svært ved at lukke af for omverdenen eller give sig hen til søvnen. Vanskeligheder med søvn kan også være arvet eller opstået af tidlig “søvn-fejlindlæring” (evt. grundet ammevanskeligheder, luftgener, kolik, uro, utryghed eller lign). Med vores individuelle forløb, vil du kunne lære din baby god søvn og gode sovevaner uanset.

Og vi er slet ikke ikke i tvivl, søvn øger livsglæden i hele familien og fremmer din babys udvikling.

“Lær din baby at sove” er relevant:

 • For dig, der er frustreret over at have en baby, der ikke bare sover og er på udkig efter en effektiv og kærlig måde at lære din baby at sove.
 • For dig, der bruger meget af din tid på din babys søvn.
 • For dig, der lever med natteroderi – og nej, ikke for at feste.
 • For dig, der har en baby, som står alt for tidligt op.
 • For dig, der ved, at den manglende søvn går ud over din baby og familiens trivsel.
 • For dig, der vil tage udfordringer med søvnen i opløbet, inden de etablerer sig til et decideret soveproblem.

Tryghed

Kan alle babyer lære at sove?

Før man får børn, tænker man ofte, at det med søvnen kommer af sig selv. Men når man står med sin baby i armene, erfarer man ofte, at det gør det ikke. Det er nemlig færre og færre babyer, der “sover som en baby”.

Alle babyer kan lære at sove – og din baby skal lære det, hvis det ikke allerede er kommet af sig selv. Søvn er livsvigtig for mennesker –  og især for babyer, der jo skal vokse og udvikle sig med stor hast.

Der er god grund til at komme i gang med at rette op på søvnen. Undersøgelser viser at søvnvanskeligheder forværres i barnets første leveår – i stedet for (som man håber) at løse sig af sig selv, hvilket også er vores erfaring.

Det vil være løgn at sige, at der ikke skal lægges en indsats i vores metode (hvis det med søvnen var let, ville din baby jo allerede sove), men indsatsen vil samlet set være langt, langt mindre end du ellers ville skulle bruge af tid og kræfter på din babys søvn. Og tilmed vil du og din baby blive begavet med meget mere kvalitetstid, gå på mod og overskud. Så faktisk er det bare at komme i gang.

“Lær din baby at sove” gør dig i stand til:

 • At du og din baby får mere og bedre søvn.
 • At få en velfungerende hverdag – med en mere glad og tilfreds baby.
 • At give din baby gode soverutiner og sovevaner.
 • At få en forståelse for, hvorfor lige netop din baby ikke bare sover.
 • At sikrer, at dit barn ikke udvikler et decideret soveproblem.

Lær din baby at sove – hjemmekursus

Hjemmekurus- lyn i Lær din baby at sove består af et undervisningsmodul hjemme hos jer, samt en opfølgende telefonsamtale med den samme soveekspert. Med lynkurset bliver du vist, hvordan du gør i praksis – og ser, at din baby rent faktisk sover med metoden.

Forløbet ser ud som følgende:

 • Undervisningsmodul 1: 3 timers teoretisk og praktisk undervisning (grundlæggende viden om søvn), vi afdækker, hvor din babys udfordringer er i forhold til at sove. Vores baby- og soveekspert anvender sammen med dig metoden i praksis til at putte din baby i dagtiden.
 • Telefonsamtale af ca. 30 minutters varighed efter ca. 3-7 dage med metoden.
 • Evt. efterfølgende babykonsultationer efter behov

Hvem har brug for efterfølgende konsultationer?
På hjemmekurset lærer I metoden til at få jeres baby til at sove. I lærer metoden i dagtimerne, da alle mennesker har mest energi til at lære, når de ikke er alt for trætte. Nogle børn overfører selv (med lidt hjælp fra forældrene) det de har lært om at falde i søvn til aften/natten, men andre kan have brug for yderligere assistance til at få aftenen og natten til også at falde i hak.

Prisen for Lær din baby at sove – hjemmekursus:

 • 3.300 kr. + 10 kr. pr. km. fra Gentofte Hotel og retur
 • Efterfølgende konsultationer 995 kr pr. time

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives 30 % i tilskud (max 300 kr) per konsultation. Du kan samlet modtage 2.400 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder.

 

Lær din baby at sove – døgn

Døgnkurset består af teoretisk og praktisk undervisning på Det Private Barselshotel, der har hjemme på Gentofte Hotel. Du vil her hele døgnet have have en soveekspert ved din side (og som maksimum skulle forholde dig til to soveeksperter) og også selv få mulighed for at sove.

Læs om vores Ny Start ophold i Gentofte

 

Kontakt os

Ring til os på telefonnummer er 2277 3571 for at bestille et kursus, der vender op og ned på jers liv, øger livskvaliteten og glæden i jeres familie. Over telefonen vil vi aftale, hvornår vi går i gang og hvilket kursus du ønsker. Du er også velkommen til at ringe bare for at høre nærmere.

Gå ikke glip af livet sammen med din baby, når I begge er friske og udhvilede.